Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Я

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kicsit elszaladt az idő január eleje óta, itt meg semmi... Na de most majd lesz. Továbbra is maga alá temet az utolsó félévi tennivalók lavinája. Illetve most még csak jön mögöttem, egyre közelebb ér, én meg egyre gyorsabban futnék, de már látom, ahogy a mentőkutyák…..
Gondoltam csinálok én is ilyet. Miért is ne. És egy új év jó ürügy lehet, naplót is ilyenkor kezdenek legtöbben. Bár ez nem az a műfaj lesz asszem. Még nemtom. Minden esetre nem a hétköznapjaimat akarom dokumentálni, mert azt kb mindenki pontleszarja. Lesznek majd fotók, meg…..
Tavaly egy interjúban Lovasi András azt mondta, hogy a Kiscsillag "az énekhang miatt tök olyan, mint a Kispál. Vagy legalábbis hasonló", de majd megpróbálnak keresni másik énekest vagy énekesnőt. Nos, nem lett másik, a most megjelent lemezen továbbra is Lovasi énekel, így…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Я 2007.02.03 00:43:20
MEGVAN!!!
1.
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8921321
2. www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9030421
És basszus, ők is testvérek akárcask Bill és Tom:D Mondjuk a magyar gyártó nem tudott ikreket szerezni, no de üsse kő.
3. www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8165109
Itt sajna nem hangsúlyozza ki szekszi kínajidorkóját, mezítlábasan, pedig biztos mindenki elalélna a gyönyörtől.
4... Háth, Eriket sajna nem találtam meg, nem hiszem h azért mert nincs fenn iwiw-en... Prózaibb okot sejtek én a háttérben. Lehet hogy a drágának tinirokkidolságot kizáró keresztneve van, mint például Béla vagy Elek vagy nem tudom... Szóval egy nem trendi név. Nem lepne meg. De itt a másik három.:D