Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ped Noisser

4 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Így szopat a magyar, ha átverik. Mondjuk a nő is tudta, hogy ő a harmadik, és ha valaki családos férfival/nővel kezd, akkor számítson rá, hogy a család mindennél fontosabb lehet.Kedves Szakítós! Karácsony napján érdekes levelet kaptam az iwiwen egy számomra ismeretlen…..
 A legőszintébb szerelmeslevél a legnehezebb helyzetben lévő sráctól, aki a barátjába szeretett bele. Fiúszopat, fiúszív.Innen loptukA történet már évtizedes, a helyszín egy kisváros, ő L., meleg gimnazista fiú (18), én K., hetero pályakezdő fiú (24). Röviden: homokos…..
Ped Noisser 2009.01.05 23:06:22
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Közeleg a karácsony, a szeretet és mint alant kiderül, a szakítás ünnepe. A jó ajándék fontos.   A kép illusztráció és innen loptuk Bla- bla- bla és már ettől is rövidebb a szöveg:)   Pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor történet az eset és nem is…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Ped Noisser 2008.12.04 07:24:04
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
Mostanában a következő, nagyon fontos kérdés foglalkoztat:Ki vagyok én????!! Rég nem vagyok már tizenéves. Annyi mindent kipróbáltam, de soha nem érzetem úgy, hogy az valóban én vagyok. Az utóbbi időben hajszolom a változtatásokat. Mindegy, hogy mi, csak változzon…..
Először egy szép vers: Szombat este. Négy fal közé zárva. Te meg barátokkal mész a bálba. Másnak rázod a csípőd, a tested, Parfümtől illatosan, kifestve. Megjátszottad, nem is tudom hányszor, Én egyszer mernék menni: már vádolsz. Aztán hétfőn, mintha semmis…..
A válófélben lévő pasikkal az a baj, hogy tulajdonképpen nősek. A héten a képeket a NAK blogból lopom   A szakítások az életemben soha nem voltak egyszerűek, sablonosak és felejthetőek. Íme az egyik gyöngyszem. Kriszti barátnőm betöltötte a harmincat. Egy…..
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
A rapid randi mellé be kéne vezetni a rapid brékápot: elég az egyiknek elmondani a telefonba, a másik hallja úgyis melletted az autóban.  A héten a szép képeket NAK blogjából lopom Kedves szakitos,   nincsenek sajnos ekezetek...   Ez nem igazi szakitos stroy,…..
Csaba is jól halad az RJB státusz felé újabb beküldésével:A hibak az HBO Comedy egy reggeli, angol filmjebol valok, a cimerol fogalmam sincs. Lehet ennyire low budget egy project? Csak a "legjobbak". Az elso sor az elhangzott eredeti szoveg, a masodik a felirat:[...] very much like…..
1. Rondákkal ne ismerkedjünk, teljesen felesleges. És szépekkel se. Mi megmondtuk.  A héten a képeket NAK blogjából lopom Üdv. Éppen egy új párkapcsolat építgetésébe szerettem volna belefogni, mikor a következő történt. Volt egy "kedves" évfolyamtársnőm az…..
Ped Noisser 2008.11.11 19:49:59
Hosszú párkapcsolat-történet, sok-sok okossággal. Innen loptuk   Kedves Szakítós Belecsapnék a lecsóba: Egy nálamnál 8 évvel idősebb férfival ismerkedtem meg – valamikor régen. Megismerkedésünkkor elég rossz passzban voltam. 4 hónapja szakítottam az exszel, aki…..
Ki mit vágott már hozzá a másikhoz? Én egyszer egy húszforintost, mérges voltam.     Kedves Szakitos,   Elnezest, nincsenek ekezeteim. Egy regebbi tortenet: Hosszu 4 eves a vegen mar dogunalmas kapcsolat utan osszejottem egy nagyon porgos izgi pasival, osszekoltozes,…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
Ped Noisser 2008.11.05 20:12:33
Csúnyán végződik a történet, törött ujjak, elszakadt fülcimpák, üvöltöző barát. Most nem humorizálunk. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Szakítósok!Néhány hete kezdtem el olvasgatni a posztokat, gondoltam én is megosztom veletek életem egyik…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Ped Noisser 2008.10.31 23:15:21