Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ashen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már amikor azt hinnénk, hogy a Foxconn shenzeni üzemében dolgozóknak jobb lesz, mert 60 százalékos fizetésemelést, valamint családjukhoz közelebbi munkahely ígéretét kapták, és miután úgy döntöttek, hogy nem fizetnek az öngyilkosok családjainak bánatpénzt (ami miatt az…..
ashen 2010.06.12 13:38:47
@gitáros: A BP csak úgy jött ide, hogy amint írtam, a nagy cégek gyakorlatilag mindent megengedhetnek maguknak, soha nem lesznek megfelelő mértékű, visszatartó erejű, a tényleges károkat arányaiban megfelelően kezelő rendelkezések. Pl. a BP esetében nem megfelelő büntetési mérték az a pénz, amit a bolygó élővilágának és természeti értékeinek tönkretétele fejében kapnak... Csak egy példa volt.
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Handrás megint elsőként jutott hozzá az Apple új laptopjaihoz, és körbeadta tesztelni, így már én is megnyomkodhattam az új trackpadot, és dobhattam egy-két hátast. Ez az első dolog, amit észreveszünk, hogy az új MacBook LED-es kijelzőjének fényerejét össze sem lehet…..