Regisztráció Blogot indítok
Adatok
padoc (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete jöttek ki az első Predators képkockák, most pedig végre megérkezett az előzetes is. A történet ezúttal nem a Földön, hanem a ragadozók bolygóján játszódik, a lények ugyanis elrabolnák néhány keményebb embert és a saját planétájukon vadásznak rájuk. And action... ..
Az MTV News mikrofonvégre kapta Ivan Reitmant a Nation Broad of Review-n, ahol a rendező arra a kérdésre, hogy ő fogja-e dirigálni a Szellemirtók 3-at, határozott igennel felelt, a forgatókönyvvel kapcsolatban viszont csak annyit mondott, hogy az elkészült, de egyéb részleteket nem…..
padoc (törölt) 2010.01.14 15:10:44
Új bemutatók ezen a hétvégén: Robert Zemeckis ismét jelentkezett és megint egy motion capture alkotással, amitől úgy tűnik nem tud elszakadni. A rendező ezúttal Charles Dickens klasszikus művét, a Karácsonyi éneket dolgozta fel Jim Carrey segedelmével. A direktor 2004-ben a Polar…..
Mielőtt bármit mondanék, Bigi91, aki már a Kisregények-re írt novellát (mellesleg azt olvastam is, és nagyon jó), elindított egy blogot, Firkabarlang néven, melyet kitettünk a linkblogba. Ezen az oldalon az ő írásaikat olvashatjátok. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert szerintem…..
..
padoc (törölt) 2009.10.30 11:01:20
Ritkán szoktunk kritikákat írni filmekről a blogra, de most ismét sort kell keríteni rá. Részben azért, mert a B13 - A bűnös negyed-ről már nemhogy kritikát, de gyöngyszem-bemutatót is készítettünk, így gondolom senkinek nem új, hogy nagyon szeretjük azt a filmet. Másrészt a…..
Filmdroid Miecs filmklubja 2009.09.20 16:50:00
Kusza kapcsolatok / After Sex Alkotók: Eric Amadio (rendező és forgatókönyvíró)Év: 2007Szereplők:  Marc Blucas (Christopher)  Mila Kunis (Nikki)  Jane Seymour (Janet)  Emmanuelle Chriqui (Jordy)  Taryn Manning (Alanna) A Kusza kapcsolatok című…..
padoc (törölt) 2009.09.20 19:12:51
A Dr. Dolittle 3.  nézése közben olyan dühöt éreztem, hogy csak na. Nem értem ezt a hollywood-i gondolkodást. Volt két rész, amik, ha nem is voltak remekművek, de viccesek voltak, és ez egyetlen embernek volt köszönhető: Eddie Murphy-nek. Na most, ha Eddie nem vállalja el a harmadikat, akkor miért…..
padoc (törölt) 2009.09.12 23:11:07
Ezzel végeztem a Holló összes folytatásával. Hála Istennek! A negyedik rész mindennek a legalja, amit csak ember el tud képzelni. Amit egy ilyen alapötletnél el lehet ronatni, azt itt elrontották a kreatív készítők. Egyetlen hibám van a vidóban, de emiatt már nem akartam újravenni, Edward…..
Filmdroid Neked ki a.....? 2009.09.10 17:10:00
Biztos emlékeztek még arra, amikor Koimbra nyaralása alatt játszottunk egy picit. Akkor sok-sok komment érkezett- aminek baromira örültem- és úgy vettük észre, hogy kedveltétek, ezért a jövőben többször is lesz ilyen játék. A mostani karakterekre épül. Minden részhez kettő…..
Technikai okok miatt ez a videó sokkal később kerül ki az elkészítési dátumhoz viszonyitva, sorry a készítőtől :( Othala..
Sajnos ránk szakadt az összes gond, ami csak létezik, úgyhogy szombatig nem valószínű, hogy lesz új videó. A vágással már megvagyunk, de a szinkront nem tudjuk felrakni rá.Előljáróban annyit, hogy egy képregényfilm kerül terítékre az én kommentálásommal...
George A. Romero rendezőtől mit is várhatunk? Zombikat minden mennyiségben. Ezúttal egy szigeten támadnak fel a holtak, az emberek pedig két részre szakadnak. Az egyikük írtaná őket tűzzel-vassal, míg a másik csapat pedig azon a véleményen van, hogy meg kéne várni, míg erre a…..
Filmdroid Csak röviden.... 2009.08.11 19:02:26
Banlieue 13 - Ultimatum: Az előző rész elején felvilágosították a nézőt arról, hogy Párizsban 2013-ben egy fallal vették körül a gettót, ott aztán a bandák azt csinálnak, amit csak akarnak. Damient, a rendőrség kiválóságát bízták meg egy feladattal, aminek teljesítése…..
padoc (törölt) 2009.08.11 20:00:01
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..
Az eredeti tervek szerint július 29.-én indult volna a Machete forgatása, azonban kis késéssel csak ezen a héten láttak hozzá a munkálatokhoz. Mint ismeretes, a film alapja a Grindhouse egyik ál-előzetese, amelyben Danny Trejo játszotta a főhőst, aki egy bérgyilkost alakít, de egy…..
Noszak, tegnap jött a The Vampire Assistant posztere, ma pedig az előzetese futott be. A főszereplő egy 14 éves srác, aki ellátogat a városba érkező utazó cirkuszba, ahol az egyik alakban vámpírt vél felismerni. A vérszívó később a srácot vámpírrá változtatja át. A…..
padoc (törölt) 2009.08.05 21:53:07
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Half Pécs Squad Közellenségek 2009.07.21 18:11:00
Hát film az ilyen? Tegyük fel rögtön az elején a kérdést, s próbáljunk meg egy határozott nemmel válaszolni. Hogy miért, azt inkább egyelőre ne firtassuk, próbáljunk inkább belemerülni a témába, melynek prezentálását sokak alig tudtak kivárni. Hiszen még nem is olyan régen…..
ROFL-net Nem semmi tehetség 2009.06.18 06:09:00
A német kultikus "Fogadjunk, hogy..." műsor egyik nézője (egy tejtermelő) fogadott, hogy csukott szemmel felismeri teheneit, csak a csámocsogásukat hallva. Lenyűgöző  ..
padoc (törölt) 2009.06.18 18:45:10
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.04 18:05:46
Ahogy figyelhettétek az utóbbi napokban, már befejezés felé közelít a videó. Így utólag átgondolva meglehetősen nehezen bemutatható a játék, nehéz feldobni, de remélem azért többé kevésbé sikerül majd. Könnyebbnek képzeltem el, de ezt majd a videóban úgyis látni…..
padoc (törölt) 2009.06.05 16:16:11