Regisztráció Blogot indítok
Adatok
undercover agent

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
undercover agent 2007.02.04 23:15:44

swen 2007.02.03. 09:24:27

"Nem túl jó érzés, hogy igazam van. Szerettem Árpádot és rossz látni, hogy napról napra mivé lesz. Nem fogja ezt elhinni nekem, de meg kell értenie, hogy éppen az lepődik meg a színvonal esése miatt, aki figyel rá és aki sokra tartotta. Tudnám, mit akar itt a blogjában elérni. Hogy csupa Gyurcsány és Tótawé rajongó járjon ide? Mert a jobbérzésű emberek el fognak maradni, ki akarja olvasni állandóan a fidesz meg a vallásosság meg az egyebek ( kivéve Gyurcsány és maszop nagy része) gyűlöletét? Hogy lefaszoz bárkit, miközben lassan rájövünk, hogy tényleg nincs komoly háttértudás az írásai mögött. ( lásd Apeh kritika - gyors visszavonulás, de van még ilyen).

Vagy nem reagál a kritikára, vagy az a reakció, hogy ez az ő blogja, el lehet húzni innen, mint a parti fecskék, nyomorékokkal nem foglalkozik. Jó, hogy nem, így is jönnek elegen. És belül pedig mindannyiunkat lenéz, szinte hallom, ahogy mondja: " na idelökök valamit ezeknek, hadd rágódjanak rajta az idióták" és mulat rajtunk, akik komolyan vesszük (esetleg) a vitát.

Engem bánt ez az egész, ami történik, azért írok róla. de majd én is elhúzok innen nyilván, annak rendje és módja szerint. Csak még reménykedem, a franc tudja, miben."

Drága swen,
a szerelemnek múlnia kell...

Árpi, sok hiba csusszan be mostanában,
médiamunkássá fogod szétírni magad?
Ha másokra nem is, de swen-re hallgatnod kellene! Szedje össze magát, fiatalember!
w Istentelenül konzervatív 2007.02.02 20:00:00
Már egy hete csak a modern konzervativizmusra gondolok. Nem, van az egy éve is. Olyan öt, de legkésőbb tizenöt esztendő múlva ugyanis konzervatív szeretnék lenni, és még többször írni esztendőnek az évet. Polgármesterként egy kis faluban. Ráznám a járókeretet per sörétes…..