Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gecckopé

35 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztam rajta, de mégiscsak, merthogy tanulság meg minden.. vagy nem. Csak lelk nyugtatásilag. Mittomén.Az olvasó táborunk úgyis limitált, eltekintve a japán rajongóktól, akiknek ez külön jó :) ... Szóval van az a könyv hogy 101 zen történet. A 101-ből kettő vagy három…..
Tintahal Design tokyo revisited 2012.04.11 00:32:00
Van az, hogy az ember elgondolkodik valamin.. No nem sokszor, valljuk be őszintén, hisz a mindennapi élethez általában elég a zsiger. Bőven. Sőt sok is. Most derült ki, hogy az pl direkte hártány, hogy el is gondolkodok valamin építőipari szempontból, mert szolidaritásból egyből…..
Az van manapság már megint, hogy lehet, hogy így se jó ez ahogy van. Pedig már majdnem... Az van ugyanis, hogy számos jel arra mutat, hogy valami nincs rendjén a régi világszemléletünkkel. Az van, hogy kéne - mint falat kenyér - a paradigmaváltás, meg a szemléletváltás, de…..
Csak azért berregek itt megint, mert a Balázs által választott, egy közös ismerősünk által inspirált jelmondatunk (It's not rocket science), visszaköszönt reám az élet egy nagyon más területéről, és kicsit meg is lepett. A t.hal kétharmada már közelebbi kapcsolatba került az…..
Tintahal Design Védett digivilág 2012.01.09 23:06:00
Annyira félünk mindentől (ha más nem akkor kényszerből), hogyaztán folyamatosan adhatjuk magunknak az új jelszavakat, nomárha proper az e-mail címünk amit anno behazudtunk a megfelelő rubrikába. Új év új jelszó, vagy minden bejelentkezés új jelszó.. Hálistennek a böngészők…..
Tintahal Design Túszmarketing 2011.10.17 13:56:00
Most egy kis szakma. Többieknek már mondtam, de nagyon tetszik az a fajta marketing/PR közelítés, amivel nemrég a cégünk egyik biztosítója az Allianz is élt egyik eDM-jében. Hozzá kell tennünk - mert ez fontos lesz még, hogy ez a biztosító a cégautóink 50%-nak kötelező felelősség-biztosítását végzi…..
Tintahal Design 6 2011.09.22 22:16:00
Kezdjük így: láttátok "A Kocka" című mozifilmet? A lényeg, hogy random emberek be vannak zárva egy nagy kockába, ami sok száz kisebb kockából áll. Ezek ide oda mozognak a nagy kockán belül. A bezártak közül senki nem tudja, hogy kerültek oda. Ezek a kockák (lényegében kis üres szobák) egy be és egy…..
Tintahal Design Minden egy 2011.09.21 10:31:00
Egy hal vagyok az óceánban. Úszok az áramlatokkal, figyelem, hogyan mozog a raj, eresztem be a számba a táplálékul szolgáló apróbb vízinövényeket, hulladékot, vígan anyagcserélek a hullámzó mindenségben. Ívok, ha az ösztön azt diktálja és nevelgetem száz porontyomat. Ők a jövő ők erősítik tovább a…..
Tintahal Design Az egész 2011.08.10 23:32:17
emberiség egy rohadtnagy rohasztottkrumpli lenne a zene nélkül... de tényleg.. +alkohol. ..
Gecckopé 2011.09.06 11:47:28
Egy bölcs lény kinyilatkoztatása álljon itt mindörökké az internet metaterébe kiáltva:  "Semmilyen áldozatot nem kell hozni a szabadságért. Azt meg kell érteni, hogy a szabadság az a semmi. A szabadságban minden van, vagyis semmi sem. Tehát, ha valóban szabad…..
Tintahal Design Generation 'P' 2011.05.15 20:59:32
Pelevin könyve tetszett, annak ellenére, hogy az alapsztorit már többször elsütötte a világirodalom néhány száz jegyzett alakja (létünk csupán mások által írt történet, egy látomás - lásd még: buddhista tanok), de különös szépséget a sztorinak az orosz rendszerváltás…..
Tintahal Design Telik a múlik 2011.04.25 23:48:00
Mer' van aki tényleg krisztusi korba lép 10 perc múlva, nem úgy mint az egyszeri ostoba májvalégy (én)... Janis Joplin, Jimy Hendrix, Jim Morrison, és most Bali a bajai betétdal is! No reméljük neki nem lesz olyan hirtelen végszakadása mint előbb emlegetett pályatársainak, hisz 1 és…..
Tintahal Design Ó, hogy 2011.04.21 00:11:00
rohadna el az egész internet!Az ember kesereg, iszik egy kicsit.. nekiered valami ismerős link után a youtube-on, onnan társított linkben talál valamit amitől némi ital után elsírja magát mert olyan jó, rákeres google-lal, +torrent persze benne a keresőmezőben, nem jön elő..…..
Azt kell mondjam, jó a Szeremley Huba féle Muscat Ottonel de csak némi kénpárolgási szabadesés után. Igazából persze egy furcsa kérdés feltétele (s a felette való lamentálás) sarkallt eme bejegyzés megírására. Előjött már párszor a téma némi sör mellett is, de…..
Tintahal Design A tanulság 2011.04.04 21:50:00
Hirtelen eluralkodott rajtam a mélabú. Volt egy ismerős kis cég, akik folyton folyvást tendereken indulnak, de rendszerint vesztesen kerültek ki a végén ezekből. Munka, pénz, idő és egyéb energiák, mind benne vannak az anyagokban, de nem sikerül. Nemrég tönkrementek. Mi a tanulság?…..
Ismét reggel van, ismét arabok a CNN-en a lobbyban és mi megint úton vagyunk. Bálint kifinomult ízlésének köszönhetően a napot a Shibuya crossing feletti Starbucks-ban kezdtük. Ezzel már azért lehet nagyképűsködni a kollegáknál, mondta ő (lehet nem ezekkel a szavakkal), szóval…..
Előző bejegyzésről hazafelé Akihabarán át jöttünk (tudjátok sok kis kütyük, pár bejegyzéssel lentebb már írtunk róla) pezsgett az élet, az utcán kellették magukat a számítástechnikai eszközök és az életre kelt mangalányok. Aztán végül csak hazaértünk és hullaként…..
A második nap utunk Shinjuku-ba vezetett, ahol Menyét végre igazi felhőkarcolók alatt grasszálhatott, mi pedig élvezhettük a napsütést, a hihetetlenül tiszta utcákat és a sci-fi díszletbe illő utcaképet. Ide is természetesen metróval jutottunk el: potom 1000 jenért napi bérletet…..