Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rollerball

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
Rollerball 2008.12.17 11:01:01
A lényegről viszont megfeledkeztél, Árpád. Azon tűnődöm, vajon szándékosan-e... Vagy tényleg ekkorát tévedsz?
Az USÁ-ban ugyanis működik valami, ami nálunk már szinte teljesen eltűnt, ezt Law Enforcement.nek hívják. Jelentése: a törvények betartatása, ami valójában megkérdőjelezhetetlenül szent az Újvilágban, ahol a törvények és azok betartatása - egy szakmailag felkészült, jól fizetett, nagy társadalmi megbecsülést élvező szervezet révén - a demokratikus állam vezérelveként működik. Állj! Nem azt mondtam, hogy ott minden rendben van vagy nincs bűnözés, kisebbségellenesség. Barmok mindenütt vannak. Ám ott elképzelhetetlen lenne egy magyar gárdának a masírozása, nézd csak meg a saját cikkedet illusztráló két Arcot! Te tényleg oly naív vagy, hogy elhiszed, ők a közrendet szeretnék erősíteni, és a gárda semmi rosszat nem akar? Tényleg nem látod, ez a gyűlöletről szól, semmi másról, ennek enged utat, egyelőre a roma kisebbség ellen, aztán amint ez Vona nyilatkozataiból sejthető, majd jöhetnek a zsidók, később a melegek, és ha már mindenki ezeknek az „arcoknak” a kedve szerint parolázik, akkor a kutyatulajdonosok, az idősek, a fogyatékosak, esetleg az ellenoldali újságírók, végül a Taigetos. Nem látod az USA és Magyarland közötti vaskos különbségeket? Nálunk nincs hatékony igazságszolgáltatás, ott van. Nálunk van manifesztált bírói függetlenség, de valódi nincs. Ott van és működik a precedensjog, nálunk meg az itt-ott szakadozó, de meglevő törvényeket sem alkalmazzák a politikailag elfogult bírók (gondolj csak az elmúlt évek botrányos ítéleteire). És végül - ott demokrácia van. A már 371 éves, önkéntesekből álló National Guard szervezetében, elveiben, céljaiban semmi nincs, ami a magyar gárdára emlékeztethetne. Céljuk és feladatuk az ország védelme, a katasztrófák elhárítása, „akár a természet, akár az ember okozta” azokat. És igen, Irakban is harcolnak, ha kell.
Látom, a jobbos balfékeknek üzentél, akik szerint Orbán Viktor nem feltétlenül természeti katasztrófa. Ők látom,azonnal üdvözlik „ötletedet”. Megélhetési cikket írtál, Árpi, és nem gondoltad át, mit teszel. Szomorú.
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..