Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomiatomi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w ...és úristen az égben 2006.11.19 22:38:00
Meglepő, hogy buzi- meg cölibátustémában megy az önfeledt valláserkölcsi vita ezerrel, a náci ufók meg a rakománykultusz bezzeg le van szarva. Szinte. Azért meglepő, mert nagyon is összefüggnek ezek a dolgok. Könnyű kiröhögni azokat, akik szerint Hitler a Holdon él. Még…..
atomiatomi 2008.10.20 12:22:08
Sziaztok!

A biblia és a tudomány kapcsán írnék néhány dolgot..

Sok kutatás alátámasztja a biblia valóságát, a biblia eredtiségét..
Tudjátok a tudomány egyre jobban közelít a bibliához.. Az evolúciót csak elmélet, sehogysem tudják bebizonyítani, az ellkezőjét pedig annál inkább. Minden férfi egy közös y kromoszómás ősre, minden nő egy közös mitokondrális (mitkondriumos) nőre utal vissza. Ez a dnsünkben van benne.. Tehát Ádám és Éva. És nem majmoktól származunk. Igaz az is, hogy az ember csak lerontja magát.. Nézzük csak meg a tartósítószereket, és nézzük meg a sok káros dolgot amit csinálunk.. Elkényelmesedett társadalom.. Alig mozgunk, nem élünk egészségesen.. És az ember felépítése már régóta romlik, és mit sem törődünk vele.. Az evolúció pedig fejlődés lenne.. Felfelé fejlődés, nem pedig leépülés.. Na mindegy..
Valemelyik kígyónak pedig kimutatható hogy volt lába régen. érdekes:D
Tudósok térnek meg, mert mikor látják hogy az atomok atomjai közt is rend van, a csillagok között is.. A régészeti kutatásokról annyit, hogy csomó mindent megtaláltak már, amiről nem is gondolták hogy igaz, mert a biblia mítosz.. Kaifás főpap sírját is megtalálták.
A biblia eredetiségét pedig miért vonjuk kétségbe? Hiszen ez a legeredetibb, mert több mint 5000irat maradt fennt, ami mind ugyanarról szól.. Sok mondát és mítoszt amit tanulunk az iskolában, cask 200 fennmaradt irat támasztja alá.

Ja, és működik a dolog. Olvassatok Bibliát!!! :)

ha érdekelnek a vallások, akkor
www.apologia.hu

Isten áldjon titeket