Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ican

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Egyszerű, mint a faék 2011.01.04 16:40:00
Joel, a Rendkívül Kreatív Apuka, megint olyat alkotott gyermekének, amit olyan egyszerű elkészíteni, hogy a legendás homlokcsapkodást kell emlegetnem, melynek során az jut eszembe, hogy miért nem jutott ez eszembe.Fogott pár gallyat és egy deszkát, amibe kis lyukakat fúrt és a…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
ican 2010.06.20 14:51:03
Még,hogy nem lehet rúgni a Jabulanival?
Akkor ezt nézzétek meg:
videa.hu/flvplayer.swf?v=qHNdl6ha2efYj2Fy
Bizony, a jobb felső "pipába" Maradona rugdossa a Jabulanikat...
Most akkor mi a szar? A labda, vagy a ... ?
Én csak anyit kérdezek tisztelettel: hogy lehet, hogy valaki, akinek nyíltan fáj Trianon, francia autót vesz!? (És esetleg fordítva: ha már olyan hülye vagyok, hogy francia autót veszek, legalább a Nagy-Magyarország matricát ne rakjam ki rá!)..
ican 2010.04.09 13:26:50
@Mawhonic:
El vagy tévedve...
Miért hiszed azt,hogy az elmúlt 20 év alatt nem lehetett volna magyar tulajdonú bankot, bankokat létrehozni? Miért hiszed azt,hogy az elmúlt 20 év alatt nem lehetett volna magyar tulajdonú üzletláncot, benzinkutat,stb. létrehozni?
Tudod (ha még nem világos számodra, most leírom), hogy az elmúlt 20 év arról szólt,hogy szó szerint eladták az országot és az érte kapott pénzt lenyúlták. Ezért nincs gyakorlatilag magyar tulajdonú bank,üzletlánc,nagyüzem,stb...
Csak egy példa: az gázszolgáltatók (ÉGÁZ, DÉGÁZ, stbGÁZ) a francia (GDF-Suez) tulajdonba kerültek a Horn kormány ideje alatt. (megggggyesy ezért becsületrendet kapott a franciáktól) A GDF-Suez jelentős részben francia állami kézben van. A francia államnak megéri, a magyarnak nem? Hogy is van ez?
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..