Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabbie

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtartom jó szokásom és erre a hétvégére is egy toplistával ajándékozlak meg benneteket. Bár tulajdonképpen eme összeállítást vehetitek filmajánlónak is hiszen lefogadom, hogy a benne szereplő filmek nagyobb részét még nem láttátok. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen Magyarországra csak nagyon…..
2009 ben jelentkeztünk a 2011 programra.  kb 2010 május elején kaptuk meg a levelet (mi még azt kaptunk) hogy kihúztak. Megadtak egy linket, hogy ott kell utána nézni mi a teendő.Irány a net.Ki kellett pár formot tölteni, visszaküldeni, majd várni az interjúra. Mi szerettük volna…..
Legalább is a Telekomnál, ami valami rejtályes oknál fogva nem támogatja, hogy Gabi telefonon tartsa a kapcsolatot az észt barátaival. Sziasztok, Mivel már több, mint egy éve húzódik, nem mondhatják, hogy nem voltam türelmes. Telekomnál van 2 éves hűségidőm, ami pár hónap…..
Gabbie 2016.04.26 21:18:34
@Hátrányos helyzetű kaviár: Én vagyok a levélíró :) Köszönöm, hogy tesztelted a német T-Kom számról is és a magyar Vodáról is, jó tudni, hogy úgy működik :) Korábban egyébként próbáltuk egy barátom Vodás előfizetéséről is, akkor ott se engedett semmilyen észt számot hívni. Egyébként nem észt oldalon van sajnos a hiba, kipróbálhatjátok bármelyik mobilszámmal vagy vezetékes számmal, de egyébként én a saját észt mobilszámomat is szívesen megadom a teszteléshez :) Vissza is hívlak, mert roamingolva kimenő hívások észt oldalról gond nélkül mennek mindenhol.
Gabbie 2016.04.26 21:20:55
@Leone_510: Igen, így van! :) Én örülnék neki a legjobban, ha ezt mások is kihasználnák! Őszintén! :)
Gabbie 2016.04.26 21:25:03
@CID.: Ezt csak arra írtam, hogy a Voda, Telekom marketingjében ez megy, hogy ingyen hívsz mindenkit korlátlanul az Unióban. Én természetesen elolvastam itt is az apróbetűset, ahol kiderül, hogy ez nem így van. De jelen esetben ez nem is lényeges, mert nem ingyen akartam hívni, kifizettem korábban is az Észtországra vonatkozó percdíjat, kifizetném most is, nem azon van a hangsúly, hogy nem ingyen van, hanem ha végigolvasod a levelem, akkor a problémám az, hogy egyáltalán nem hívható Észtország. Se ingyen, se 200 forintos, se 1000 forintos percdíjon... nem a számlával van gondom, hanem azzal, hogy Észtország számai tiltva vannak.
New York az a város, ami a legkönnyebben elérhető egy európai számára, így a legtöbben ide utaznak. A repülőút 6-10 óra az európai nagyvárosokból, de még átszállással sem kibírhatatlan a távolság. A közhiedelemmel ellentétben a belépés az Egyesült Államok területére…..
Utazások a Nagyvilágban Üdv itt! 2012.07.08 12:56:00
Az utazás mindig valami új élményt rejt számunkra. Új helyszín, új emberek, új szokások, új tárgyak, új ételek, és még sorolhatnám. Néha a felfedezés élménye hajt minket, néha csak egy kis pihenésre vágyunk. Utazzunk közelre vagy távolra, egyedül vagy társaságban,…..
Happy Me Az élet örömei - célok 2008.10.20 22:58:26
A mindennapokban ritkán kapunk elismeréseket, bíztató szavakat. Ennek meg van az oka: az emberek nem szeretnék, hogy valaki (barátjuk, munkatársuk, beosztottjuk...) okosabb, ügyesebb, sikeresebb legyen, mint ők. Ha egy új ötlettel állsz elő, nem támogatnak, ha beállsz a sorba, akkor…..