Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most lesz jó igazán dohányzó képviselőnek lenni: a képviselői irodaházhoz legközelebb eső trafikban végre átjárhatja őket a Nemzeti, a családhoz tartozás, és a "legalább igazán a mieinkhez kerül érzés". Mert ki másé is lehetne az észak-lipóti trafikmonopólium, mint a…..
Kotel 2013.08.16 11:22:36
@rodeo36: Te egy agymosott vagy, hogy finoman fogalmazzak!
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap,…..
Kotel 2013.07.10 20:34:31
A Mandiner blogján Schmidt Mária esszében emlékezett meg Horn Gyula életéről. Ez az írás erre kíván reflektálni. A dőlt betűvel is jelzett idézetek ebből az esszéből származnak. Vajon Horn Gyula tényleg a magyar Talleyrand volt? Esetleg a nyugatos (bocsánat, zapadnyik) Kádár…..
Kotel 2013.06.30 15:56:49
@Vén Csataló: Nincs igazad ez szar írás!
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ritka szar és egyoldalú lett a cikk! Az a Schmidt Mária, aki közismerten nem baloldali sokkal korrektebben és árnyaltabban értékelte Horn Gyulát!
Az 56-os időben igenis nagyon sok bűnöző is csapódott a forradalmi tömegekhez, amik rosszkor rossz helyen lévő sorkatonák, civilek felkoncolásaihoz is vezettek!Senki nem fekete, vagy fehér! figylembe kell venni az akkori világhatalmi realitásokat is. Könnyű volt Orbánnak a Nagy Imre újratemetésén pofáznia, amikor már döntés volt az oroszok kivonásáról!