Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEON

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még talán sokan emlékeznek a híres/hírhedt esetre, amikor – néhány éve – egy katolikus tábori püspök elhagyta a hivatását. Válaszul a legkülönbözőbb érzelmi reakciók születtek: a jámbor hívő katolikusoknak összerándult a gyomra, internetes portálakon pedig…..
Akik a honlapunkat látogatják, azok egészen biztosan, de a napi hírekben érdekeltek is láthatták, olvashatták, hogy az elmúlt hétvégén két jezsuitát gyilkoltak meg Moszkvában. Mindekettőjüket ismertem, egyikükkel (Victor-ral, az ecuadorival) egy nyarat töltöttem együtt egy…..
LEON 2008.11.05 18:51:35
Komi,

Par kommentar a velemenyedhez:

"Az a helyzet, hogy az orthodoxok iránti megvetésetek egyszerűen teljesen elvakít benneteket. Amiket itt ezen az oldalon olvastam pl. arról, hogy meg kell várni a demográfiai kipusztulását Oroszországnak, hogy ott a katolicizmus terjedhessen, iszonyú megdöbbentő, mintha valami ordas szekta honlapját olvasnám."

"orthodoxok iranti megvetes elvakit" - Szo sincs itt elvakitasrol es egyeb oldallagos lataskarosodasrol egyeb gyuleletkeltessel osszekapcsolva…teljesen felreertelmezted a gondolatomat, amit az orosz nep fogyatkozasaval kapcsolatosan irtam. Amit gondolok, az az, hogy szerintem egyszeruen az oroszok is rakenyszerulnek hamarosan arra, ami Nyugat Europa orszagaival tortenik kb 30-40 eve, vagyis hogy a bevandorlok miatt megjeleno vallasi tobbszinuseg es a szekularizacio miatt hajladobbak lehetnek arra, hogy komolyan vegyek a Okemene-t es vallasok kozti parbeszedet.

"ordas szekta honlapja" – ezt teljesen visszautasitom, kulonosen is, hogy egy hazai nem eppen nagy nepszerusegnek orvendo politikus nemreg ugyanezt a szot hasznalta belpolitikai kornyezetben… Itt a bloggon agresszivitasnak nyoma sincsen, gondolatokat cserelunk es max jobban lazba jovunk bizonyos temak kapcsan…Mirol beszelsz amikor "ordas szekta" kepevel riogatsz? Hogy te szereted es tiszteled az orosz orthodoxokat, az teljesen OK de ne vard el, hogy mas is hasonloan gondolja. En, latin ritusu kereszteny, mast tapasztaltam, emiatt viszonyulok kritikusan hozzajuk. A cikk 2 jezsuita halalralol szamol be, ami tobb ok miatt bekovetkezhetett. De mivel nem az ugyeszseg nyomozoikent ertesultunk errol, ezert a temat egy joval tagabb kontextusba helyezve kezdtuk el korbejarni.

Aterpater, szerintem nincs szukseg a veszharang kongatasara es a moderacio bevezetesere, itt senki gyalazasara nem kerult sor. A boxkesztyut fel lehet venni, ha a ringen beluli szabalyok szerint kuzdunk.
Jezsuita bloggerek Sir! Yes, Sir! 2008.10.17 00:07:00
A Vatikáni Rádió honlapját olvasom…és nem hiszek a szememnek: "Az egyház erkölcsi ítéleteivel beleszólhat politikai kérdésekbe is...ezt a feladatot bízta XVI. Benedek a latin-amerikai főpásztorokra, akiket ad limina látogatásuk alkalmával fogadott a…..