Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XSAk

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus vége, szeptember eleje az albérleti piac csúcsszezonja. Ilyenkor keresnek albérletet több tízezer otthonától távol tanuló diák részére. Ha valaki kiadja lakását, vagy lakásának egy szobáját albérletbe, a befolyó összeg 25%-át be kell fizetnie adóba. Külön…..
Tudtad? Bank-rablás 2010.06.22 10:00:00
Tudjátok, mi mindenért tud egy bank pénzt levonni egy mezei bankszámláról? Páromnak NET számlája van az OTP-nél, de már nem sokáig, mert átvisszük egy másik bankhoz - a horror költségek miatt. Külföldön sosem hallott díjak, hihetetlen pénzlevonások... de lássuk csak szép…..
Az AdBlock és a Web Dev Toolbar után immár egy másik fontos kiterjesztés is elérhető a Firefox bétában futó 3-as verziójához. A del.icio.us-kiterjesztésének talán legjobb funkciója a prediktív címke-, és címkéhez kapcsolódó linkkeresés. (Az add-on telepítését követően az…..
Webisztán Megújult a Google Docs 2007.06.27 09:47:00
A Google kiélesítette az új dokumentumkezelő felületet. (Már magyar nyelven is elérhető.) Aki a Gmailben a Documents fülre kattint, már láthatja az új ruhát. Nekem mondjuk a régi is tetszett, ez az új se rossz, úgyhogy részemről nem ez az érdekes változás. Hanem. Eddig ugye csak…..
XSAk 2007.06.27 14:55:10
Amióta ez az új nyitófelület van, a cégnél egymás dokumentumait látjuk :-(. Közös proxy-n megyünk ki.

Ki tudná valaki próbálni? Belép X, x gépen. Utána y gépen belép Y a
docs.google.com -ra. Nálunk Y X dokumentumait látja először (de jobb felül a bejelentkezési név X), majd ha nyom egy frissítést, akkor a bejelentkezési név is Y lesz. Ha kilép és újra belép, akkor jó lesz, a saját dokumentumait látja.

Böngészőfüggetlennek tűnik a probléma (FF, Opera, IE, Safari :-).
XSAk hogyhogymá 2007.02.02 13:46:17
Aztán meg elképzelte a kisebbik legjobb gondolatot.Nem jutott sokra.Macsak zsiráf játékokból volt.Kevést nagyobbobbodott meg...