Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lusi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cicabetti Mrs. Galamb halála 2009.07.05 20:40:00
Még ha az erdő szélén laknánk, én megérteném...Huhogó bagoly (ruben?) a fürdőablakban, az erkélyemen randalírozó nyest, a lépcsőt leszaró denevérek. Anyámat reggel seggbe csípte egy kecskedarázs, úgyhogy mindannyian megtekinthettük a fehér zsírját, miközben ecsetelte, hogy…..
cicabetti Day one: Brusszel 2009.05.03 01:32:00
10 euroba kerult a buszjegy, amivel Belgiumba utaztunk. Mi voltunk az egyeduli feherek, ahogy az varhato volt, de miutan megszoktuk a szagot (he; ennyire nem vagyok rasszista, rohadt budos volt) nagyon jol szorakoztam. A kis kokszos gyerek a varakozasoknak megfeleloen az elso ot percben lefejelte a…..
cicabetti HU vs. NL 2009.04.13 19:59:00
Sokszor gondolok arra, hogy de jó lenne otthon, mert a családom éppen családi eseményeken vesz részt (krémest esznek a szülinapom alkalmából) vagy BN van a koliban, és a pajtások kalóznak vannak öltözve. Sokat gondoltunk Pestre is meg a nyüzsgésre is az elején. Nekem az a város…..
Jobban szeretném, ha itt lenne az apukám, és időnként benyitna az éjszaka közepén a szobámba, hogy most már kidobja az ablakon a számítógépemet, ha nem fekszem le aludni, mert nem vagyok közel-keleti siratóasszony, hogy egész éjszaka táskás szemekkel virrasszak mellette. Meg…..
OurFashion A SIX Magyarországon 2009.02.25 23:57:00
Hozzánk is végre megérkezett a SIX nevű kiegészítőket forgalmazó márka. Aki már járt például Bécsben, biztosan találkozott már vele, mindig nagyon szuper fülbevalókat veszek ott magamnak. Ma pedig már egyel kevesebb dolog, amit csak külföldön kaphatsz meg, ugyan egy kicsit el…..
Szerintem az est egyik fénypontja volt az éneklő-táncoló Hugh Jackman, a színpadon csatlakozott hozzá Beyoncé, valamint a Mamma mia! és a High School Musical két fiatal főszereplő-párosa...
lusi 2009.02.25 19:30:35
A vadászok éppen a napi testmozgást végzik Willow, Xander és Giles segítségével. Sok fura lényt irtanak ki, de mivel Giles-t kirúgták, nem nagyon tudja, hogy kik azok, akiket likvidáltak. Xander az iskolában is bebizonyítja, hogy a sportokban legalább annyira béna, mint a…..
Végre, elérkeztünk Aaron Echolls tárgyalásához. Aaron Echolls éppen azt meséli, hogy milyen szomorú életet élt kiöregedett filmsztárként, egészen addig, amíg fel nem tűnt a színen Lilly Kane. Lilly rajongásának köszönhetően egy ideig újra a régi, körülrajongott…..
Újra itt vagyunk a világ legizgalmasabb papírforgalmazó cégének, a Dunder Mifflinnek scrantoni részlegénél. Második évad végén ott hagytuk abba, hogy A Világ Legjobb Főnöke díj állandó birtokosa, Michael Scott két királynővel érkezett a Kaszinó estre, Jim pedig végre…..
Az előzetes meghallgatás zajlik Aaron Echolls ügyében. Egy ügyvéd arról faggatja Veronicát, hogy pontosan mit is látott azokon a szexkazettákon. Vagy inkább azt próbálja bebizonyítani, hogy Veronica nem láthatott semmit, mert egyrészt a vallomása szerint egy lepedő jótékony…..
Buffyéknál megint időutazás van. Romániában vagyunk 1838-ban. Angel éppen egy Daniel nevű fiatal fickót egzecíroztat valami kártyaadóság miatt. Hamarosan visszatérünk a jelenbe, ahol Angel álmából ébred, vagyis az időutazás csak álom volt, de megtörtént álom. Ha egy vámpír…..
lusi 2009.01.08 18:46:00
OurFashion A legstílusosabbak 2008.12.25 22:51:00
A 2008-as év végére összehozták az ezévi legstílusosabb karakterek listáját. Meglepetésemre nem csak hölgyek alkotják a 10-es fogatot, hanem férfiak is béreltek maguknak helyet a sorban. Hogy izgis legyen, a végéről kezdeném bemutatni a megtisztelő 10-be jutottak nevét.…..
Sienna Miller és Keira Knightley "köztudottan" jó barátnők, így együtt jelentek meg a napokban rendezett 2008-as Brit Független Filmesek Díjátadóján is. Sienna egy Louis Vuitton 2009-es tavasz/nyári kollekcióból származó kis feketét viselt, izgalmas kivágással a…..
Az epizód elején klasszikus példát láthatunk abból, hogy milyen az, ha Logan alázós kedvében van. Veronica, amennyire lehet, próbálja levegőnek nézni, ami elég nehéz úgy, hogy a fiú Duncannél lakik. Azt viszont már nemigen tudja semmibe venni, hogy a lakosztályban egy meztelen,…..
Neptune High. Ms. Hauser a szexuális felvilágosítás-óra címszó alatt tovább folytatja nem titkolt hadjárat a tanulók szexmentes életmódra való áttérítésére. A nemi betegségek alapos kivesézése után most páronként egy-egy speciális játék pólyásbabát („animatrikus…..