Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huborka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a reggel is elég szarul indult. Elindultam a hűséges 190-es Mercinkkel Tatára, a Totalcar éves naggyűlésére, ahová együtt mentünk volna Drágasiposurral. De késett, ezért megtankoltam, hogy ezzel se teljen az idő. Elindultunk szép nyugodtan, hogy a Totalcarmagazine és a Totalbike…..
Blablablabla nemtudommiatakarsz, az én BMW-m kettőötvenet nyom és már hétszázezer van benne generál nélkül .......... a sok suzukis hülyegyerek .......... dögöljön meg minden biciglis .......... nem t'om miért kell lenézni az Astrát .......... minden BMW-s buzi…..
Autonanizálásom közben kaptam egy linket barátomtól. Találgatunk, spekulálunk, naná, hogy rákattintottam. És lőn...Tudjuk mindannyian, hogy jogosítványt minimális felfogóképességgel és némi tanulással nem gond szerezni. Aki pedig ezen csekély felfogóképesség birtokában ül…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
Belsőség Így szeresd a Saabod 2008.10.19 09:32:00
2000-ben alapítottam a Saab 900 Klubot, és azóta minden évben, ahogy közeledik az aktuális találkozó nyomasztom a független szervizeket - természetesen egy kis támogatás reményében - hogy jöjjenek a találkozóra mutassák meg magukat, jó lesz az mindannyiunknak. A legtöbb esetben…..