Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takker81

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az antifasiszta népfront a beismerő vallomások és az mdfszdsz tuszakodás következtében részben előzetesben van, részben röhejes, a gondolkodó ember azzal a túl aligha becsülhető rémálommal szembesül, hogy egy Fidesz (mérsékelt kormánypárt) és egy Jobbik (enyhén…..
Úgy tűnik, kissé talán túlságosan is pozitívak voltunk előző bejegyzésünkben Bíró Icával kapcsolatban. Most kaptuk a hírt, hogy a Sztárok a jégen szombati döntője előtt a stáb egyik tagja konkrétan könyörgött, hogy mindenképp Bíró Ica essen ki, mert ő nem bírja tovább…..
Takker81 2007.02.21 13:02:12
Régóta mondjuk, hogy az MTV nyugodtan lehúzhatná már a rolót, van rohadt nagy archívuma, kell hozzá egy számítógépes katalógus, abból egy program kiválogatná a napi összeállítást, és egy barna köpenyes bácsi meg fölhozná a raktárból a filmtekercseket, szuszogva befűzné a…..
Takker81 2007.02.12 12:39:21
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Subba Subba Szív iWiW, kis Hitler 2007.02.09 11:07:00
Körkép Magyarországról, a mi kis pénteki iWiW szemlénk. - Ramona valaki meghekkelte a wiwedet, de ha komoly akkor bocs.- Kedves emlékképek egy kis család életéből.- Nagy kár a humorért a bemutatkozó oldalon, a M.É.SZ.Á.R.O.S. képet nézve félelmetes emberrel állunk szemben.…..
Áll a bál továbbra is az American Idol idei válogatói körül, a meglehetősen szókimondó Simon Cowell korábbi malőrje után (egy értelmi fogyatékost figurázott ki) most egy Sean Michel nevű szakállas-hosszúhajú hippifazon kihajítása borzolja a kedélyeket.A Castro-Osama vonalat…..
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
Péntek van, a Subba életében pedig ilyenkor jön el a pillanat, amikor ezernyi adatbázishiba és ezernyi letöltődni képtelen kép sem akadályozhatja meg abban, hogy jót mulassunk az ország legmurisabb közösségi hálójának szorgos kis építőin.- Tényleg mindenki olyan becenevet…..
Takker81 2007.02.03 00:30:43
Kincset találtam.
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8576996
Konkrétan az "éjjel a párommal" c. képre tessenek koncentrálni...

Már belinkeltem egy régebbi posthoz, de kár lenne, ha eltűnne a sűllyesztőben ez a gyöngyszem...:D
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..
Takker81 2007.02.02 12:16:44
Kincset találtam.
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8576996
Konkrétan az "éjjel a párommal" c. képre tessenek koncentrálni...