Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperDiamond

12 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY THE "SUPRISE HUNTER")..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Foci EB 2012 Görögörszág - Csehország (Tv: m1 - 18:00)   Az A csoport második csoportkörének elő mérkőzésén az első kör kellemes meglepetése, illetve a legnagyobb csalódása játszik. A görögök a lengyelek ellen elért döntetlennel kivívták a független rajongók…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
SuperDiamond 2012.06.11 17:40:27
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
SuperDiamond 2012.06.09 16:09:50
Egy kis segítség az esti meccsekhez: www.sportfogadastippek.com Facebook oldalunkon is értesülhettek a friss infókról! :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ahhoz hogy a felhők közül előbújhasson a nap először be kell borulnia az égnek."  (Pannonymous)..
 Premier League 34. forduló Arsenal - Wigan (Digisport, 21:00) Az Ágyúsok győzelme hétfő este mindössze 1.29-et fizet, ilyen alacsony szorzóval pedig nem sokan szeretnek fogadni – a mostani egy remek lehetőség azonban arra, hogy megtegyük, az Arsenal kapott gól nélkül nyer…..
Bajnokok LigájaDortmund - ArsenalHosszú várakozás után, végre egymásnak feszülnek a BL csoportkörébe jutott csapatok. Én egy olyan összecsapást választottam, ahol két olyan klub csap össze, akikre ráfér egy jó eredmény, ez pedig a Dortmund és az Arsenal párharca. Sportfogadás…..
 OTP Bank Liga Budapest Honvéd - Videoton FC A magyar bajnokság ötödén már túl vannak az együttesek, a 7. fordulóban közvetlen az élmezőny mögött álló felsőházas csapatok találkoznak egymással, a 4. helyezett Honvéd valamint az 5. pozícióban szereplő Videoton. A…..
Bajnokok Ligája playoffUdinese - Arsenal BL playoff kör visszavágó mérkőzést rendeznek a Friuli Communale Stadionban. Az odavágón 1-0-ás Arsenal győzelem született, ezzel az angolok egy csatát megnyertek, de a háború még nincs lefutva. Az olasz futball színvonalát mindig…..
Bajnokok Ligája playoffVillarreal CF - OB OdenseA Bajnokok Ligája Playoff körének párharcai közül itt lehet a legnagyobb meglepetés, a továbbjutó kilétét illetően. A találkozóra az El Madrigalban kerül sor. Sportfogadás tippek! Folytatás...A spanyoloknál a legnagyobb távozó…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SuperDiamond 2011.07.21 18:18:04
@csakajuve: Osztom a véleményt. Bár a Paksban én bízom. :)

Szavazz a Facebookon, hogy továbbjut e a Paks: www.facebook.com/pages/Tippmix-Tippek/327423696826
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SuperDiamond 2011.07.17 18:14:36
@bukméker no.1: Igen, ez nekem is jól jött! :D

www.onlinefogadas.info
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SuperDiamond 2011.06.29 15:25:04
@ÁCSI MILÁNY: Ez komoly. Szerintem meglepetés is lehet ezen a meccsen! Tomic tényleg a jövő embere!

www.onlinefogadas.info
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SuperDiamond 2011.06.23 11:58:11
@Tippmixkiraly9: Gratula, főleg, hogy a döntetlent is be merted vállalni. Mára van valami jó szelód?

www.onlinefogadas.info
SuperDiamond 2011.06.24 19:46:39
@Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov: Ez most elég nagy meglepetés mindenkinek. Sajnos Én sem számítottam erre! :(

www.onlinefogadas.info
SuperDiamond 2011.06.20 18:55:47
@kisvasi: Meg lesz Schiavonének. Fejben sokkal jobb mint Dokic! ;)

www.onlinefogadas.info
SuperDiamond 2011.06.20 19:01:56
@Kriszi93: Már meg is van a Break, igaz visszaveheti Dokic, de meg lesz, nekem is kell! :)

www.onlinefogadas.info
Teljesa fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SuperDiamond 2011.06.08 19:01:15
@Shörmen: 23:22 a görögöknek, még fordíthatnak.

www.onlinefogadas.info
 Bajnokok Ligája Döntő FC Barcelona - Manchester United (Tv2 - 20:45)   Minden bizonnyal a foci szerelmesei (a vb-, valamint az EB-döntők mellett) a Bajnokok Ligája-finálét várják a legjobban. Most már egy napot sem kell kibírni, hiszen ma este találkozik a Barcelona és a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
SuperDiamond 2011.05.17 06:18:31
@Disemal: Hú! Kalappal hozzá! :) A City, Vidi, Bruges nálam nyerő! ;)

Magyar Kupa Tippjáték: www.facebook.com/pages/Sportfogad%C3%A1s-Tippek/164270403623527
Spanyol Bajnokság35. forduló előzetes (Szombat) Négy fordulóval a spanyol bajnokság vége előtt több csapatnak is az életben maradás a tét, így igazi tippgyilkos mérkőzések várhatóak például ma is.Délután 6 órakor négy, igen komoly presztizsű - mérkőzésre kerül sor a…..
 Bajnokok Ligája FC Barcelona - Real Madrid (TV2 - 20:45) Kedd este, csap össze a Barcelona és a Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Camp Nouban. Ez lesz a negyedik alkalom szűk három hét alatt, hogy a két ősi rivális találkozik. Tovább...Először…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!…..
SuperDiamond 2011.05.03 15:07:42
@Juninho Pernambucano: Az biztos, hogy jó pénzt hoz, de lehet jobban megéri inkább ötös lottót játszani! :)

www.onlinefogadas.info