Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zozo2002

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
zozo2002 2008.10.20 20:58:35
Barátom, ha neked az a fontos, hogy KI oktat és nem az, hogy MIT mond, az a te bajod. Mintahogy az is, hogy az alpáriságban versenyzel, ám ebben a mezőnyben vannak itt nálad jobbak, úgy hogy szállj ki nyugodtan és add át a helyed.

Más: ne légy annyira büszke magadra! A trágárság a gyengék menedéke, azoké, akiknek igazán nincsenek érveik, ezért úgy próbálnak a porondon maradni, hogy ócsárolnak, szidalmaznak, lejáratnak.

Különösebben nem érdekel, hogy tagja vagy-e a MÚOSZ-nak, vagy sem, de szerintem nem találnál két tisztességes újságírót, aki téged felvételre ajánlana. Mert vétkes vagy, cinkos, aki hallgat arról, amit tud. Te is tudod, hogy a MÚOSZ szakmai szervezet, amely alapvetően a tagdíjakból él. Tagjai szabad akaratukból szerveződnek és intézik ügyeiket. Az etikai bizottság is szabadidejében ül össze, és próbálja ebben a mély szutymóban a felszínen tartani az etikát. Amit nagyon nehéz megértetni az olyanokkal, mi te is vagy, mert számodra nem ez a zsinórmérték - nem is lehet, nem vagy újságíró, még ha annak is hirdeted magad, egyszerű blogger vagy, abból is a botránykeverő aljanép reprezentánsa. Lelked rajta, amikor otthon magányosan fekszel az ágyadon, számolj el lelkiismereteddel, hány emberbe rúgtál bele igazgatalnul, indulatból, csak azért, hogy olvasottságodat növeld - merő számításból.

És valamit csak nem akarsz megérteni, pedig már itt lenne az ideje: a vita nem azon volt/van az etikai bizottságban, hogy te paródiát írtál vagy sem. Hanem azon, hogyan írtad meg a szöveget. Rosszul. Túllicitáltad azt, akit állítólag parodizálsz. Ezt persze te is tudod, csak gyáva vagy nyilvánosan bevallani, a bocsánatkéréshez meg végképpen.

Bocsánatot kérni csak erős egyéniségek, tisztességes, etikusan élő és dolgozó emberek tudnak. Remélem, ők vannak többségben idehaza, és a csőcselék csupán a hangos kisebbség.

Minket, engem nem érdekel a politika. Szeretnék nyugodtan dolgozni a munkahelyemen, a szabadidőmet kedvemre eltölteni. De te meg a hozzád hasonló szellemi bunkók folyton elpotyogtatják előttem, előttünk bűzös rakásaikat, amiket megpróbálunk kerülgetni. Nem mindig sikerül.

Tedd majd fel magadnak a kérdést: használtál-e a világnak, amikor leültél a klaviatúra elé és bepötyögted világmegváltó írásod. Ha félreteszed indulataid és kész vagy őszintén válaszolni, a válaszod csak egy lehet: nem. Vagy gondolod, azzal, hogy túllicitálod zsidózásban Bayer Zsoltot, kellemesebb lakóhely lesz számunkra ez a világ?

A zűrzavar fokozásával te is egy árokásó vagy. Ettől (is) tartunk ott, ahol vagyunk.

És már csak egy megjegyzés: írtam egy paródiát, amolyan Tóta módra. HÁROMSZOR küldtem el, mire megjelent. Nem tettem mást, csak kimásoltam a te mondataidat és a megbántottak helyett beírtam a te neved és az Indexét. Jellemző, hogy kétszer kimoderáltátok a szöveget, ami valóban nagyon durva és benneteket aláz. Csak harmadszorra jöttetek rá, hogy hoppá, kettős mércével mérünk: ha Tóta írja és szidja a MÚOSZT meg másokat, az mehet, ha ugyanazokat a mondatokat ránk olvassák, akkor már fáj, nem közölhető.

Ez vagy te, ezek vagytok ti. Őszintén sajnálom, hogy ilyen mélyre süllyedtél, süllyedtetek. De tudod: a remény hal meg utoljára.

Ne add fel!