Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kókuszgolyó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
kókuszgolyó 2014.02.01 21:06:46
www.easypolls.net/poll.html?p=52ed2363e4b0aa0bc59efe61

Kinek örülnél, ha megnyerné a VV6-ot? (Több válasz is lehetséges!)
Már megint jól elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot. Tudva, hogy tegnap Szájmon irgalmatlanul lealjasodott és ebből egy képkockát se mutattak, csak azt, hogy a kretén barom fejbe verte magát mikroportjával, kicsit pipa vagyok. Senki sem tüsszentett be a perem alá, nem volt se…..
kókuszgolyó 2014.01.29 22:38:17
@Haynau: Izát bottal sem, de Dorka jöhetne.
Na, megint nulláról indulunk. Bár volt egy Való Világ történelmében soha nem látott gigászi twist, de attól még a totál érdektelenség pocsolyájában tapicskolt a tegnapi rész. Nézzük miből élünk. Lilu ma a nature beauty jegyében aggatta magára a rucikat, egy libafos zöld…..
Szegény Lilura párducmintás cicanadrágot adott a sztájliszt, bár még így is jobban jártunk, mint egy Boss-öltönyös Istenessel. A mai adás leginkább két lakóról fog szólni, Izáról és Simlisről, és lesz sok-sok racsítás, sírt is a mikroport a Harcsaszájú picsa nyakában…..
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..
kókuszgolyó 2014.01.16 00:24:22
Hiába várunk egy a híreknek megfelelően 5 évvel később játszódó frappáns nyitójelenetet, az első képen Susant látjuk a szülőágyon. Aztán egy rapid  párhuzamos montázs során pikk-makk kb 3 éves lesz a kis Maynard, és vele párhuzamosan egy Lelar Dash nevű kedves nő…..