Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Texaco Benzin

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egyszer, nem is olyan rég, egy galaktikus szonettverseny. A feladat az volt, hogy szonettformában, sci-fi témával kellett verset írni. Olyan meglepő és boldogító sikere volt a versenynek, hogy ezen felbuzdulva most kiírnánk egy újat. Ez alkalommal a távoli kelet felé vesszük…..
Texaco Benzin blogja Mese 2009.04.28 21:30:51
Tegnap egy konferencián voltam. Elvesztegetett időnek éreztem jó észét. Olyasmit hallottam, ami minden tanárképzőn nagyjából az első évben tananyag, nem volt új információ számunkra. Reklám is volt előadásnak álcázva, de ez még belefér, honnan is tudnánk róla, hogy olyan…..
Jessica Ann Simpson (született: 1980. július 10.) amerikai énekes, színésznő és televíziós személyiség, aki meglehetős hírnévre tett szert az 1990-es évek végére. Az ifjú hölgy hét alkalommal ért el helyezést a Billboard Top-40-es listáján. Jessica, Nick Lachey-vel, akkori…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..