Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabcsi55

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
gabcsi55 2009.08.14 08:22:50
@m e o w: mind gazemberek, fel kellene őket lőni a marsra némi vízzel és száraz serclivel........
Miközben a legtöbb ember az idén 400 milliárd forintosra tervezett megszorítástól szenved, addig politikusok és állami vezetők a sleppjükkel együtt hasonló összeggel károsítják meg az országot évről évre. Hívják ezt sok mindennek - például pártfinanszírozásnak -, pedig…..
gabcsi55 2009.05.17 22:46:16
Szerintem az a nagy helyzet, hogy a zug árusokat és kínai piacokat be kellene záratni. Ezek többnyire csempész illetve teher vonatok és konténerekből lopott áruk ami után sem vám sem vám Áfa nincs befizetve. Alkalmazottak nincsenek bejelentve, kvázi sem TB-t sem másmilyen járulékot nem fizetnek be. Igaz, hogy a kispénzű embernek ez jó buli mert olcsón jutnak olyan termékekhez amit lehet, hogy meg sem tudnának venni. De az állam zsebéből éves szinten 1oo milliárdos nagyságrendű összeget húz ki ami persze az adófizető állampolgárokra üt vissza. Most őszintén. Kell ez a tisztességesen adózó Magyaroknak??? Meg egyáltalán. Kell ez bármelyik Magyar állampolgárnak? A kínai maradjon otthon a saját hazájában. Ha meg úgy dönt, hogy itt szeretne élni akkor a Magyar jogszabályoknak és adózási rendnek megfelelően illeszkedjen be. Tiszta sor nem? Hogyhogy a kedves elvtársak – sem a mostaniak sem a múlt béliek - eddig még erre nem jöttek rá? Vagy lehet. hogy valakik a honatyák közül a Kínaiak támogatásából nem kis összeget szakítanak? Meg sem lepne. De gusztustalan. Most ebben a jelenlegi Bajnai válság probléma megoldásban azok szívnak a legjobban akik eddig is rendesen adóztak és TB-t fizettek. Ha a Kínaiaknak élből nem engedik meg illegitim vállalkozásaikat vagy legalábbis már egy ideje felszámolták volna, akkor az államháztartás lényegesen jobban állna, mint amit ma ismerünk adatokat. Ne vásároljatok Kínai piacokon. Magatokkal szúrtok ki, ha olyan helyen költitek a pénzeteket, akik utána semennyi adóval és járulékkal nem járulnak hozzá a költségvetéshez. Remélem eljön majd az az idő is mikor az elvtársak sem lopnak annyit mint eddig tették. Összetartás emberek. Erről kellene hogy szóljanak a mindennapjaink. Mutassuk meg a világnak, hogy igenis a Magyarság egy fasza nép és bajban midig összetart. Ki az idegen elemekkel. Hajrá Magyarország. Hajrá Magyarok.