Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fefe1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon vicces hírt olvastunk ma a Guardianban: kérem szépen, az olasz állami tévé (RAI) hétfőn bemutatta Ang Lee Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmjét, amiben ugye két cowboy jön rá szépen lassan, hogy a bajusz és a kockahas vonzóbb, mint a kerek fenék és a csöcs.…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
fefe1 2008.10.19 08:29:23
Kedves Tóta W.!
Üdvözlöm az antiszemiták táborában!Hogy antiszemita, az biztos, hiszen immár a legautentikusabb forrásból tudjuk.Természetesen nem csak antiszemita, hanem antikeresztény is (bár ezért dolgozó népünk részéről inkább dícséretben, mint szidásban részesül), meg időnként kedvtelés gyanánt verbálisan beletapos bárkibe és bármibe kénye kedve szerint. Személy szerint nem helyeslem ezt a viselkedést és nem is mentegetem, mert nem érdemes rá. Néhány kérdésem persze akad. Például mi az antiszemitizmus?(Amúgy verbális értelemben, mert ha azért verek valakit, mer zsidó azt mindenki egyféleképpen érti).Aztán volt itt egy mondat, amire azért még érzékenyebben lehetne reagálni:"egy Pulitzer díjas, jelentős állami megrendelésekben részesülő "sztárújságíró" tollából," Nem égő egy kicsit, hogy egyes helyeken mennyire számon tartják azt a pár milát, és mennyire elvárják cserébe a független újságírótól a megfelelő viselkedést?No és ha már ennyire bátran gyaláz zsidókat és keresztényeket, merné ugyanezt az iszlámmal is megtenni? Példul valami velőset Mohamed prófétáról? Egy dzsihad ugye még rizikósabb, mint antiszemitának lenni. Kétségkívül irónikus, hogy egy antiszemitázó balról kap antiszemitázást, de ez csak a sors pofonja. Következik az egymillós kérdés: meg tudjuk-e úgy fogalmazni az antiszemtizmust, hogy Bayer belefér Tóta W. meg nem? (Figyelem, azt a választ, hogy "dehát Bayer tényleg az" nem fogadjuk el!)Végül pedig miért szégyelli Tóta W. az antiszemita jelzőt? Rosszabb a zsidók gyalázása a keresztényekétől? Vagy bármely más társadalmi csoport, párt vagy személy gyalázásától, lejáratásától? Eddig úgy gondoltam, Tóta W. büszkén vállalja az antiszemita jelzőt és ha kell jobban belerúg Izraelbe, mint Chrudinák fénykorában.