Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyád

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
nyád 2007.02.08 05:10:07
Akasha, azért nem kéne ilyen mennyiségben termelni a szirupot.. hogy én addig akarok élni, ameddig meg van írva.. bla, bla, bla.. erről mindig a Delta Force 2-nek a Ramon Cota nevű karaktere jut eszembe.. "én nem félek a haláltól" mondja ő. Csak az isteni Chuck Norris tudja előre, hogy üvölteni fog majd a kíntól. És lőn igaza. Szóval könnyű most pattogni, aztán meg majd pitizni az orvosoknál pár extra napért. Mert úgy sem kéri számon senki sem. Szánalmas. Egyszer legyen gyereked, aztán legyen valami olyan baja, amihez valami kicsit rázósabb műtét kell. Mondjuk egy új szív? Üvölteni fogsz te is. Nem is kicsit. Akkor gyere a fajjal, meg az anyámkínjával. Egy törött gerinc? Mindent megadnál annak, aki meg tudná gyógyítani majd, még akkor is, ha százával irtott ki kutyákat hat éves kora óta. Paprikajancsi.

Amúgy meg nem értem, mit rinyálsz. Az ilyen derék tudósoknak hála egy napon majd lehetővé válik, hogy ráoperálják a fejed egy kutya testére; az állatvilág úgyis régebb óta működik, bátran csatlakozhatsz majd hozzá. Szerintem csak a kedvedért kísérleteztek. Mivel az emberekben már csalódtál. És pont a sebészeket izélni.. az egy dolog, hogy a sebész az egyetlen olyan ember, aki képes kimondani azt a mondatot, hogy "milyen szép tumor", de ez már rögtön okot is ad a korlátoltaknak, hogy az etikusságában kételkedjenek.

Bármilyen szomorú, akkor tanul az ember, ha gyakorol. Az első tapasztalatokat pedig állatokon szerzik egy új műtéti eljáráshoz, igen. A gyógyszereket is állatokon próbálják ki először. Igen. Mivel az orvosok munkaeszköze a hús és a csont, kísérletezéskor választhatnak, hogy Mengele vagy helyette inkább Demikhov nyomdokaiba lépnek. Egyszerűen azért, mert nincs más, ami húsból és csontból állna. Ez ilyen egyszerű. És nehogy valaki felvesse a természetgyógyászati hókuszpókuszokat.. a modern orvostudománynak nincs alternatívája. Arról már nem is írok, hogy inkonzisztens módon néha még a "csúcsragadozó oltárán felszentelt áldozat" fogalmát is játékba hozod, ami legalábbis nevetséges. Nem is a hippi-nő felfogásról van szó nálad a cukika kutyusok életével, csak arról, hogy ezt nem bírod nézni a viasaton.. akkor meg kapcsojjaki.. ül, fekszik, kultúráltan szórakozik. Gyakorolj, hogy menjen, ha majd egyszer kutya leszel.

Lehet érvelni az állatok jogai mellett.. de mondjuk nem is szólsz mellettük, mr. áldozati oltár v.5.0, akkor én minek szóljak ellene.. így is sokat írtam.
nyád 2007.02.10 16:20:04
Harr..
ehhez képest Szókratész védőbeszéde csőtészta.. egy pillanatra egészen elérzékenyültem.. próbáltam vizualizálni, honnan fúj ez a metaforikus szél, ami apró folyadékcsepeket szállít.. meg hogy mi köze van a kétfejű kutyákhoz.. tényleg fújnak itt szelek .. barátságos kézfogások, vállveregetéshegyek, simogatják egymás lelkét a fórumozók.. mondjuk én is utálom ezt az A-B-C-s gyilkost.. Akashanak ennyi lehetőséget adni, hogy elmondja a nagymonológokat.. bűn.. pedig ott vannak a kétfejű kutyák nyakörv és nyaksömör problémái. Velük ki törődik?

Mindegy, találtam egy jót a régebbi hozzászólások között.. aszongya .. fontos az "arany középút" megtalálása.. hát.. szerintem a kétfejű kutya az arany középút az egyfejű és a háromfejű között.. ezért is fontos létrehozni a háromfejű kutyát, minnél hamarabb. És borzasztó, hogy a gyerekek csak a mesében olvashatnak hétfejű sárkányról.

Továbbá az is arany középútnak számít, ha a világ összes kutyájának a fejét.. vagyis a felét.. kétfejűvé operálják.. mert így kerülnek majd egyensúlyba az egyfejű és a kétfejű kutyák.. más egész számosságokban is gondolkozva jobb középútnak tűnik, ha minden kutyára még véletlen számú fejet operálunk.

Az állatkínzás szerintem csak akkor veri ki a biztosítékot, ha árammal csináljuk.. a hagyományos módszereknél nincsenek ilyen elektronikai problémák.

Továbbá ha valaki pisálás közben erőlködik, az egy dolog, vannak olyan kórtünetek, amiknek ez természetes velejárója.. de hogy ez szánalmas is volna.. hát kérem.. a beteg embereknek is el kell végezniük a dolgukat.. ha nem csinálnák, és belehalnának, az szánalmasabb volna; a szelekről meg nem ők tehetnek. Az egymást ölelő, támogató szelek ellen a kétfarkú kutyapárt is tiltakozik; vagy nem.. mindenesetre stílusos volna.

Megjegyzem még, hogy a lelki egyensúlyomnak jót tett, hogy valaki olyasmit írt, hogy igazam van.. mondjuk biztos viccelt.. de akkor is jók ezek a kegyes hazugságok. Belém is azért kötnek belém, mert a-val kezdődik a nevem?

Támogatom a kétfejű kutyák harci felhasználását.

A privi.hu-n amúgy nehéz nőt találni.. krvát könnyű, de nőt.. az azért nem piskóta feladat.
Amióta jótét lelkek elkezdték az interneten megosztani a Szomszédok legendás darabjait, naponta bukkan fel egy újabb gyöngyszem. Ezúttal a szocialista speciális effektusokra szeretnénk felhívni a figyelmet, egészen pontosan a videó 14. másodpercére...
nyád 2007.02.04 02:32:57
Hmm. ..

az jutott eszembe, hogy a Helyszínelőkben is mintha lett volna egy olyan epizód, ahol bábukkal szimuláltak leesést.. a tetőről dobálták le a bábukat, és a végén pont beleesett a kréta-körberajzba, szóval ők biztos hisznek ebben a Newton meg Galilei dologban..

a dolog csak ott romolhatna el, hogy az ember ugye az izmaival tudja változtatni az alakját.. például a jóember esés közben csinálhatna három bukfencet.. vagy leszoríthatná a karjait a törzse mellé, és fejjel belefúródhatna a földbe .. jó, persze biztos nem ugrik, hanem esik.. és azért "lassú" a felvételen, mert nem sokkal az ablak fölöttről dobták a szerencsétlent. (Valószínűleg ez az alakváltoztató hatás ilyen kis esésnél elhanyagolható)

Ki lehetne kockázni a zuhanást, aztán az esési időből és az ablak magasságából kiszámítani a sebességet.. fáradt vagyok hozzá.. meg.. meg.. meg lehetne nézni, hogy a Doppler-effektus teljesül-e a sikoltásban.. és így tovább. A sebességből meg az ejtés magasságát.

És az is lehet, hogy már az esés előtt elkezdett ordítani, mert érezte, hogy hat a sör, meg az is lehet, hogy egy másik munkás ordított, mert lezuhant a kedvenc gumiférfija, amivel a munka helyett játszani szokott.. de az odarohanó haverja kisegítette, és kitalálták ezt a söröcskés storyt.. még szerencse, hogy senkinek se tűnt fel.. vagy fogadtak, és a Józsi bevonta magát latexszal, és bátorságpróbából mozdulatlanul zuhant..

a lehetőségek száma igen nagy, még szerencse, hogy megvan a felvétel, és lehet elemezgetni. Mindenkit csak bátorítani tudok.
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..
nyád 2007.02.02 06:02:29
Nos, Krónika.. ez az álkultúrált finomkodás már szinte olyan gyomorforgató, mint a subbás témák többsége, nem is értem, miért nem látogat meg Kiszel Tünde, hogy az együttérzéséről biztosítson.. méghogy az emberek korlátoltásga.. elhiszem, hogy minden kis újgazdag köcsög szeretné, ha ebben a nagy világban szép új erkölcsök is születnének, de hál' a jó égnek, egyes emberek igazságérzetét az összes ilyen újhullámos vagány és műpcsa igyekezete ellenére sem sikerül kipuszítani.

És elhiszem, hogy a kis barátnőd irtó boldog tőle, hogy meglett a legnagyobb olasznak, de azért jobb, ha hozzászokik, hogy ki fogják röhögni. Lásd Dobó Katás téma.. egy idő után mindig elgondolkozik az ember, hogy vajon mi lehet egy ilyen kiszolgált veteránban vonzó, és mindig ugyanoda jut.. elhiszem, hogy ezt a gazdagok ilyen bölcsen és okosan intézik, de ez akkor is gyomorforgató. Aki irigykedik, beszól, aki nem, bölcsen vigyorog a bajusza alatt. Te meg ugrálsz, mint egy majom, és irogatod a magyartanár stílusú szülői figyelmeztetéseidet.. apám.. remélem, a kiscsaj azért megbecsül, és leszop néha, csak úgy, baráti alapon. Jobb családokban ilyen már fel se tűnik.

Egy biztos, aki szalonkurváknak házal, azt stricinek hívják. És ez a strici nem veszi észre magát, és pampogott, és pampog, és pampogni fog.. persze joga van hülyének lenni, de ennyi stílussal inkább írna névjegykártyákat.. ha meg már ismered, igazán rájöhetnél, hogy milyen nő.. csak egy kicsit kéne elgondolkozni rajta, és tovább látni a dekoltázsán.. nem nagyon.

Na, most tessék majd figyelni a póni.. vagyis a róni üzeneteire, subbásoknak garantált csemege lesz:). A testet öltött homoszexuális fixáció.