Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sidi76

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakító Szegedi buli 2010.05.23 20:16:00
Hétvégén Szegeden voltunk Marcival, Mercsivel és Sidivel. Hirtelen jött ötlet volt, délelőtt megbeszéltük, délután már indultunk is. Marci annyira okos és ügyes hogy amikor mondtam neki hogy most ebédelünk, aztán alszunk egyet és utána megyünk koncertre, akkor mint a kisangyal…..
Minden évben szeptemberben kerül megrendezésre a Nike félmaraton rendezvénye, amire tavasszal hívják fel a sajtó és a médiák figyelmét. Idén a sportesemény szeptember 5-én, vasárnap lesz, és a sorban 25. jubileumi eseményre egy sor hírességet és tini-bálványt is leigazoltak:…..
KisMarci SZIGET 2009.08.22 08:27:14
A szigetben az egyik legjobb dolog amikor megérkezünk. Atjutottunk az ellenörzéseken, és tele varakozassal,csordultig jokedvvel indulunk a nagyszinpad iranyaba. Én ezt annyira imadom!Most is igy történt ez Mercsivel, nem ment teljesen zökkenömentesen a jegyatvétel de végülis hamar…..
KisMarci MERCSI 2009.07.26 10:57:51
Tegnap Mercsivel mentünk vasarolni. És itthon tökre elgondolkodtam rajta hogy mindig vesz valamit Marcinak ha megy valahova. Mar szinte a fél poloallomanya tölük van. Most is vett neki egy Rolling Stones polot. Annyira jol néz ki! Tök draga volt és tudta hogy én nem fogom megvenni ö meg…..