Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsirihi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
Kicsirihi 2007.11.09 00:04:12
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Kicsirihi 2007.11.08 23:52:57
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Esküszünk, hogy a következő 24 órában ez lesz az utolsó Szomszádok-videó, de hát Julcsi szüzességének elvesztése volt akkora esemény, hogy mi is megemlékezzünk róla. És egyúttal ismét rácsodálkozzunk arra, hogy hány magyar színésznek volt meg a szakma kétcsúcsú…..
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..