Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.m.j.

0 bejegyzést írt és 4728 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta figyelem, ahogy hanyag eleganciával dobálódznak az emberek olyan fogalmakkal, amikről alig tudnak valamit, vagy még az adott tudományterület sincs egységes állásponton a jelentésükkel. Különösképp igaz ez a pszichológiára, lazán lepszichopatázunk, lenárcisztikusozunk valakit aki megbántott a…..
f.m.j. 2017.10.07 09:10:27
Sárkánykő Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként…..
Epizodisták 2015 legjobb sorozatai 2016.01.03 19:20:00
Másfél év után az első bejegyzés a blogon.... kivételesen rövid leszek: nekem hiányzott, remélem nektek is.   15. Daredevil (Netflix) A képregények alapján nagy potenciállal bír Hell’s Kitchen legismertebb igazságtevőjének karaktere, melyet a több, mint egy évtizeddel…..
A Fox International február 4-én kezdi meg adását Magyarországon, egyelőre csak a Telekom és pár kisebb szolgáltató előfizetői számára, de folyamatosan tárgyalnak a Digivel és a UPC-vel is, így várható, hogy nemsokára sokkal több háztartásban lesznek elérhetők. A csatorna…..
f.m.j. 2014.01.04 13:54:58
@szoknyás fejvadász: régen meg mindenki a Szakácsi hangján szólalt meg. Mondjuk az megunhatatlan hang.
de hova lett a sok jó szinkron színész?
mondjuk tudok most is pár jó hangot, de valóban több az idegesítő fahang, vagy a túlnyávogó hölgy
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
f.m.j. 2013.11.01 13:01:27
@Meridian74: hát ja, az új arcokkal, aki a mesterházy :)
Pintér Sándor többször szóba került mostanában, ezért most, a kényszernyugdíjazás napjaiban egy picit részletesebben foglalkozunk vele. Már tavaly, a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának elvételekor megírtuk, hogy ő maga 1996-ban, 48 évesen elment nyugdíjba. Ráadásul…..
f.m.j. 2013.01.21 08:31:10
@Horizont:

piaci szféra=az a mávos csájná piac, tudod :):)

mindazonáltal undorító ami itt folyik (mármint az országban:))
mindennap olvasok, de már írni sincs kedvem hozzá...
f.m.j. 2013.01.21 08:32:20
@Zuzu Petás: kérdés, hogy kinek adta el, nyilván a nejének, vagy valami hozzá hasonszőrű böcsületes pógárnak
f.m.j. 2013.01.21 19:20:23
@Horizont:
köszönöm, viszont kívánom :)
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
f.m.j. 2012.12.22 16:58:20
@Teshow: hát, azért hangban jobbak, mint a(asszem) Nyári lányok voltak
Találkoztam az Úrral, de ezt most nem részletezném. Ha a majáknak igazuk van, akkor 21-én délelőtt beüt a világvége, és e földi pályafutást tisztelettel és kollektíve befejezzük – túlzás lenne azt állítani, hogy minden szép volt és jó, de azért akadtak kellemes…..
f.m.j. 2012.12.22 08:15:53
@MoxNox: hol ígért e ezt Jézus?
nem egészen ez volt..., nézz utána :)
f.m.j. 2012.12.22 08:19:02
@f.m.j.: látom már lemeccseltétek, én a vitapartnereddel (courage) értek egyet
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
hogyvolt X-faktor 3x13 - 5. döntő 2012.11.16 09:00:00
Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és…..
f.m.j. 2012.11.16 18:08:39
@georgenius: Krisztián apja, de szerintem tudod, csak szivatod a népet, én meg azért írom meg, hogy többször ne kérdezd
A múlt hétfői hogyvót itt olvasható Megint hétfő, Laurát várjuk. Bár ez így egy kicsit túlzás, én ugyanis tartok ettől a mai üléstől. Laura már önmagában is túmács, és most még Mátéval való kavarását is meg fogjuk hallgatni. Mert elmondja, az tuti. Ágnesnél pénteken…..
f.m.j. 2012.11.16 13:18:56
@zitoka: egyébként én is erre jutottam, hogy annyira "civil"-en hozza ezt a figurát (Marozsán Erika), és lehet, hogy akkor így kell csinálnia

a Petrát alakító színésznő is zseniális, de aki mindent visz, az Sztarenki Dóra, és természetesen a Mácsai, aki mindeig is nagy kedvencem volt :)
A múlt szerdai hogyvót itt olvasható Szerda van, Zsófit várjuk. Felrémlik bennem, hogy eddig az összes megjelenésében volt valami váratlan, valami sokkoló. Lássuk mi jön a két gipsz és a nyaktámasz után…. Az ajtóban ma is egy meglepő kép fogadja a Zsófit váró Dargayt.…..
f.m.j. 2012.11.16 13:03:55
@szombatreggel: ki volt írva a végén a tornász csaj neve, szóval düblőr volt

amúgy a Sztarenki Dóra nevét megjegyzem, mert zseniálisan csinálja
de mindenki, talán Marozsán Erika nem az igazi, de még ő sem zavar :) annyira jó az egész
Íme, néhány érv, ami miatt magyar konzervatívként örülök Barack Obama, pontosabban az Amerikai Egyesült Államok választási sikerének: 1. A szerves fejlődés híve vagyok, vagyis többnyire idegenkedem a gyors és radikális változtatásoktól, a „forradalmaktól”, és…..
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
f.m.j. 2012.10.26 23:36:02
@aronsatie:

az első kérdésedre a válaszom: csak bizonyos szempontból, amúgy ha valami emberi, attól még lehet egy csomó jelzője.

Hogy hányszor lehet megfordulni? Szerintem igazán, szívből, elég egyszer, ami ezen felül van, az súlytalan, ide-oda hányódás a sok izmus meg ideológia között.

De mindentől függetlenül: eszembe jutott,-miután megírtam a hsz-emet-, hogy elragadott a hév, és az emberre (posztíró) reagáltam, és nem arra, amit írt/törölt/magyarázkodott, és ezt lehet, hogy sajnálnom kell(ene),
de valahogy összemosódik az ember a jellemével, hiszen az írás is egy belső kivetülés, de persze nem 100%-osan azonosítható az ember az irományával, á, de mindegy is, csak baj van belőle ha ír az ember, 100-an 100 féleképpen érthetik félre :)
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Tavaly júniusban Matolcsy benyújtotta a törvényjavaslatot, ami szerint három lépésben (2011-ben, majd 2012. január 1-től, és július 1-től) emelkedne a cigaretta, szivar, szivarka és a fogyasztási dohány jövedéki adója. Egy hónap múlva sztornózták az ötletet, és az idei adó…..
f.m.j. 2012.10.05 07:54:36
bocsánat, egy off, de tényleg röhejes ez az ország...

index.hu/belfold/2012/10/05/nem_kerestek_az_eltunt_raketakat/
index.hu/belfold/hirek/2012/10/04/hende_remelem_ennyire_nem_primitiv_az_elkoveto/

ismerős lesz a történet, a legkisebb láncszem lesz a felelős, Hende Csaba, meg ül tovább, mint aki jól végezte dolgát, vagy mint aki halkan belelépett... :) -bár orrlukig merülnének már...
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
Vastagbőr Folytatódik a show 2012.09.10 13:01:00
Folytatódik a parlamenti móka, újra visszatér az összes arc, "elmúltnyolcév", "Orbán-diktatúra", "szabadságharc".Nagy kedvencünket is várjuk vissza az ülésterembe, csakis miatta készítettük ezt a videót, felhasználva a legjobb jelenetet a Trópusi vihar című filmből: sose…..
  Kedves gyermekek, az első lecke: hazudni nem szabad, mert azzal elveszítjük a bizalmat, és az rossz. Nem hazudunk szavazatokért sem, vagy ha mégis, utána nem dicsekszünk, hanem szégyelljük magunkat. Amikor tönkreteszünk valamit, nem mondjuk, hogy épp…..
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
f.m.j. 2012.08.26 15:07:18
@bizony mondom: nono. de nem Pilátustól, vagy a főpapoktól... tökmás motiváció volt, nem ugyanaz, mint nálad/nálatok
f.m.j. 2012.08.26 15:20:34
@bizony mondom: azt nem tudom kiket gyaláztál, annyira nem követtem a pályafutásodat, te tudod, te kértél bocsánatot tőlük, nagyon helyesen, de lehet, hogy tévedek, és nem jól emlékszem, hogy mivel is kezdted a mindennapit
nálad/nálatok = a többesszám csak annak szólt, azokra értettem, akiknek még erre a rugóra jár az agyuk, tudod: félelem...
Mandiner blog Nekünk a magyar 2012.08.20 08:01:00
„Túléltem mindeneket, kormányt és féldeciket” Neked a magyar? – tettük fel a kérdést a nemzeti ünnep alkalmából mandineres bloggereinknek és barátainknak. Akik válaszoltak is. Hogy mi nekünk a magyar? Többünknek Cseh Tamás, Latinovits Zoltán, Jankovics…..
f.m.j. 2012.08.20 13:52:12
@Pas de probleme:

tökigaz
tökigazabb lenne, ha 12 sorban írnál jót is
mert úgy adná ki az egészet
így csak féligazság
az meg már hazugság :):)

á, nem
komolyan gondoltam, amit az első sorban írtam
f.m.j. 2012.08.20 14:04:55
@Dr. GGG77:
neked az emberekkel van bajod, mert amit írsz, az emberi, és nem csak a magyarokra jellemző viselkedés

az épületek meg mindenhol szépek önamagukban a világban, akárhová mész

nekem ez a fő kérdés, hogy tudom-e így is, ennek ellenére is szeretni önmagunkat, hogy tudom, ilyenek vagyunk
  A 2014-es szavazás nem marad el, csak előtte föl kell iratkozni. Nem rossz. Kezdetnek, Rozi. Ez az új hír nyilván mindenkit megnyugtatott, minden bolsi kutyának be kell fogni most már a pofáját: Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy a választási részvételt…..