Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harlequine

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pici hírecske, kérdezősecske. Mit gondoltok arról, hogy Cindy Crawford tíz esztendős lánya már modellkedik? A Young Versace vonal arca lett. És ahogy ez lenni szokott, előkerültek a volt topmodell emlékei is, meg Donatella is előszedte az egykori közös munka élményét.…..
    Katalin szinte legenda. Vagy nem szinte. A szépségipar újkori megteremtése az ő nevéhez fűződik itthon. A L’Oréal Magyarország alapítóját, Ránky Katalint kérdeztük a pályáról, nehézségekről, és persze belekukkantottunk a neszesszerébe…..
125 évvel ezelőtt, 1886-ban állt össze Michael Braun kereskedő és Johann Gottfried Spiesshofer fűzőkészítő, akik nem kisebb dolgot tettek le az asztalra, minthogy elhozták a melltartót a tömegek számára! Persze akkor még nem gondolták, hogy a kis fűzőkészítő üzemük egyszer a…..
Harlequine 2011.11.18 09:41:00
Raindrops Intro 2009.01.23 15:59:00
Be kellene mutatkoznom, azt hiszem...Tudod, mit jelent az, hogy harlequin? Van egy opera, Rigoletto. Ismerős? Remélem. Verdi. Rigoletto egy udvari bolond. Harlequin.  Csúfot űznek belőle, megalázzák, kinevetik. Pedig ő másabb, mint a többiek. Ő az egyetlen, aki őszinte lehet. Mert…..