Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sólyomszárny

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Jó napot! Igen, tudom, hogy már négyszáznyolcvanezerszer feldolgozták a témát -bár én csak egyet láttam, és bizonyára, ha valaki olvasott már kritikát ezzel a filmmel kapcsolatban talál majd némi átfedést az olvasott/látott/hallgatott kritikák és az én…..
Sólyomszárny 2011.12.25 00:07:15
én egy SW rajongó embörnek gondolom magam. nem tudom oda vissza a sátblistát és a mögöttes dolgokat, de a 4-6 részt 1000x láttam, X-Wing, Tie Fighter, Rebel Assaultok, Dark Forces-ok, Jedi Knight-ok, csilliárd SW könyv alap. élvezni szeretem a SW univerzumot.

viszont mr.vérnyúl kritikája előtt évekkel, pontosan mikor kijöttem a Baljós árnyak vetítéséről, megfogalmazódott bennem egy nagyon egyszerű és tömör kérdés: MIÉRT???!

Dr. Lucas BÁRMIT alkothatott volna. Olyan névnek kellett egy új-régi részt kovácsolnia, amely esetében nem hiszem, hogy mindenféle "külsős szakértők" tanácsait kellett volna megfogadnia, mert volt zseton a farzsebben. Bármit is rak abba a filmbe kasszasiker, mert a nézők egyszerűen szomjazták a SW folytatást! Pontosan emlékszem arra a pillanatra (értsd: itt van a szemem előtt), hogy elsötétülnek a fények és felcsendülnek az ismerős dallamok. eszembe jut, hogy videó nem lévén gyerekkoromban bátyám tudta elfütyülni John Williams örökbecsű hangjegyeit és mennyit kellet kuncsorognom érte, hogy megtegye. életem első könyve a Csilalgok Háborúja című alkotás volt, amit általános iskola 1. osztályában kezdtem és több, mint egy hónapig kitartott (a Jedi visszatért már 2 hét alatt kivégeztem :)), mire végeztem vele. most itt van a folytatás, ülök a moziban, el sem tudom hinni. aztán elkezdődik ez a vérgagyi elkefélt valami.. úgy jövök ki a moziból, hogy miért???! MIÉRT?! Dr. Lucas bármit rakhatott volna a vászonra és ideje is volt rá. Akkor miért ez a műanyag jelentéktelen gagyi?

persze mindent meg lehet magyarázni úgy, hogy aaazt biztos nem úgy értette és aaz biztos nem úgy volt. kéremszépen, ne legyünk már politikusok, aki nem látja, hogy ennek a fosnak köze sincs az eredeti SW univerzumhoz, az vagy hülye vagy vak.

a 3. résszel szépített Lucas, de csak szépített és nem alkotott maradandót.

sajnos az a véleményem, hogy az 1-3 rész egy profin felépített marketingstratégia része. azt már meg sem említem, hogy több helyen ellent mond a film előtt megjelent, hivatalos SW könyveknek. persze.. ezt is meg lehet magyarázni, de attól még a PM szégyen.
Ízes magyar Bugyelláris 2009.07.20 13:10:00
Üdvözöllek ismét! Íme, elhoztam Nektek e remek hangzású szót. Valójában persze nem hoztam el, csupán leírtam, elhelyeztem az éterben, lehetővé téve Nektek, hogy szintén a "semmiből" előhalásszátok és elrévedjetek a jelentésén. Mondjuk ki hát, ízlelgessük…..
Ízes magyar Pernahajder 2008.10.15 11:33:00
Mai szavunk a zengzetes, ízes hangzású pernahajder. Vajon mit jelenthet?..
Sólyomszárny 2008.10.18 11:50:59