Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serendipity

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát úgy néz ki, ennek az étteremnek csak a weboldalát érdemes meglátogatni. Kedves Homárosok! Alább küldenék egy augusztus 10.-ei sztorit Balatonfüredről, a Borcsa étteremből. Tavaly már jártam náluk, és mivel meg voltam elégedve, megörültem, hogy idén a szállásunkon a…..
 Szerzők: a leszbikusokSzerkesztette: Kurtz ezredes és Gudea enszi (Gyűlölt ellenségeink-blog)   A modoros leszbikus nem leszbikus. Viszont minden leszbikus egyúttal modoros leszbikus is, tehát egyetlen leszbikus sem leszbikus a szó valós értelmében. Ez a valós értelem a nők…..
Ezt megint én lőttem, megint az Állítólag-ban, és megint beküldtem rendesen, még az előző kormány idején. Ennek a blognak nagy előnye, hogy ami akkor érvényes volt rajta, az most is az. Ezt főleg annak köszönheti, hogy politikamentes, úgyhogy ennyi elég is a bevezetőből.Mai…..
Vitathatatlanul a ’70-es évek napközis sikerebédje a bableves, piskóta csokiöntettel volt. A bableves ilyenkor háttérbe szorult a piskóta csokiöntet mellett (volt úgy is, hogy gulyás volt vagy húsleves). Már délelőtt pletykák keringtek az iskolában, szünetben a testvérek…..
Leírom most a véleményem, bár nem hiszem, hogy mindenki egyet fog érteni velem. A nézeteimet csak munkavállalói oldalról tudom bemutatni, mivel nem hiszem, hogy valaha is munkáltató leszek.   Friss diplomás vagyok, pár hónapja fejeztem be az egyetemet, hihetetlenül…..
Örömszerzés Monszun-módra  Friss diplomámmal a végzettségemnek megfelelő munkahelyet keresek, de amíg ilyen akad, addig is meg kell élnem valahogy. Tehát naponta böngészem az állást kínáló, újságokat, net-portálokat, mindent, ami csak létezik.  Így akadtam rá…..
Serendipity 2009.11.05 07:15:30
@Art Mooney:

Azért írtam meg a történetet, mert erre a blogra tartozik, és így remélem, segítek másoknak, hogy ne kerüljenek ugyanebbe a helyzetbe. A többi csak a te értetlenséged és rosszindulatod, abszolút.
Serendipity 2009.11.05 07:20:05
@Art Mooney:

Ha valóban szarrágó lennék, akkor talán nem mentem volna el a második próbanapra, nem?

Neked úgy általánosságban a diplomásokkal van bajod, nem a nagypofájú frissen végzettekkel. Itt egyedül te vagy rosszindulatú, úgyhogy kérlek fejezd be
Serendipity 2009.11.05 13:10:20
@dalmata76:

Szerintem akkor kellett volna "alkudoznod", amikor kijelentette, hogy nem fizet, legalábbis ott még lehetett volna menteni a dolgot. Ha elmész, akkor annak tudatában teszed, hogy nem kapsz érte semmit, szóval nem hiszem, hogy sikerül kialkudnod a bért arra a napra, hiszen úgy gondolja a tulaj, hogy ha már eljöttél, úgyis dolgozol ( A másik oldal pedig az, hogy ha azt is mondja reggel, hogy jó, kapsz X összeget, végigdolgozod a napot, este még mindig hazaküldhet pénz nélkül). Persze ez arra vonatkozik,ha nem kiskönyvvel mész.
Az más kérdés, hogy érdemes-e így belemenned, végülis 50-50% az esély, persze csak amennyiben tényleg 1, azaz egy próbanapról van szó.