Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispetike

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó jaj, még mindig nincs vége? Nem volt még elég a Mustang fastbackbe épített Nissan sorhatosból? Nem hiszem, hogy a Fast and Furious-sorozat nem a tuningalkatrész-gyártók titkos üzleti húzása. Tudjuk mindannyian, mekkora mese, de sajnos vannak sokan, akik bedőlnek neki és…..
Belsőség Valami kezdődik 2009.02.01 01:29:00
A nagy gázkibocsátási hajszából talán profitálhatunk, nem kell hozzá sok, csak egy kis szerencse és újra lesznek kicsi, erős, könnyű autók. Mint ez a Scirocco is, amiről ebben a két rövid videóban Marc Lichte beszél.   ..
Belsőség Yeee-haw! 2009.01.31 00:33:00
Egy traktor, három gitár. Királyság. Biztosan nem mai a videó, de ahányszor megnézzük, annyiszor adózunk mély tisztelettel a szent őrültek előtt.Stabil alapjárat a boldog élet titka, irány a vidék, halál a betonra!Erwin küldte, köszönjük...
Széndioxiddal terhelt melegedő világunkban nap mint nap gyötör a lelkiismeretfurdalás: miért ingázom én belső égéssel napi kétszer hatvan kilométert valami környezetbarátabb megoldás helyett? Tömegközlekedni egyelőre drága, lassú, kényelmetlen, gyakorta büdös; nincs pénzem…..