Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watta (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballcsuka-fetisizmusunk és Zidane bálványimádásunk kettős igája alatt totális vereséget szenvedtünk az Adidas legújabb reklámkampánya ellenében. Zidane és Messi főszereplésével készült zseniális trilógiát ajánlunk figyelmetekbe némi Diablo utóérzéssel; beetetésnek mi…..
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
Sokak szerint a szocialista rendszer elsorvasztotta többek között a civil képződményeket is. Szerencsére a rendszerváltozás után alapvetően megváltozott a helyzet, s a különféle politikamentes polgári szerveződések, egyesületek, mozgalmak virágzásnak indultak. Ma már az…..
Minden kétséget kizáróan az őszi szezon legjobban várt gyilokja, a Bundesliga szokott határain messze túlmutató csúcsderbi köszönt ránk az este. Ezen a meccsen az öt-nulltól, az egy-négyig bármit el lehet képzelni, ugyanakkor már most józanítjuk magunkat, itt a monumentális FC…..
Watta (törölt) 2008.12.05 21:48:59
Nou San Trafford City - United LIVE 2008.11.30 14:08:00
Megígértük, küldjük a nótát. Élő közvetítéssel jelentkezünk a manchesteri derbiről. A szerkesztőséget megfeleztük, így hármasban izguljuk végig a várhatóan parázs összecsapást. Lássuk bevezetésül, ki és mit vár a vasárnapi ebéd után. heinrich: igazából semmit!…..
Búcsúzott a Kolozsvár, otthon kapott ki Mourinho, lesz görög csapat a tizenhat között. Még kieshet a Chelsea és a Roma (de nem fognak), míg az Inter-Barcelona-Sporting-Atletico-Liverpool ötös már biztos továbbjutó. A helyezések a C-csoportban teljesen le vannak osztva, a többi…..
El Indio d'Artagnan földjére látogat, Kolozsvárott Róma kapuja lesz kilenc záros, a Werder és az Inter meccsén pedig már előre röhögünk. Ebben a két csoportban még bármi megtörténhet, nem úgy a másik kettőben, ahol már csak az UEFA kupás indulásért zajlik majd komolyabb…..
Rákakiltak a palacsintára az érintettek, így már kell a francnak. Megmondtuk előre, hogy mi fog történni, de ezek juszt sem voltak hajlandóak izgalmas utolsó fordulót kerekíteni nekünk, ehelyett mindenhol eldőlt szinte mindent. Azért arról nem szabad elfelejtkeznünk, hogy a…..
Watta (törölt) 2008.11.26 17:17:29
épp azon gondolkodom, hogy hány pont jár nagy csapat elleni győzelemért, és hány kiscsapat elleni győzelemért

meg azon, hogy hány csapat bukta el már bajnoki címét azon, hogy a nagy meccseken jól szerepelt a csapat, de nagyon sok fixnek tűnő meccset bukott


1. idén 8 gól a BL-ben, ezek közül egysem tét meccs takibacsi szerint:D

2.a döntős gólja szintén nem létezik:D

3. 06-07-es BL elődöntőben Milan-nak is vágott egyet, azt megelőzően MU-Roma 7-1-es alázáson vágott kettőt meg kiosztott pár passzt is mellé

4."nagymeccsen nem lő gólt", Arsenal-nak már rúgott 4-et összesen ...

5.való igaz, hogy a Pool és a Chelsea ellen nem ment neki annyira, csak 1-1 gólt rúgott összesen nekik, ha minden igaz, na de csak az utóbbi két vagy inkább 1 évben játszik félig csatárt, azelőtt teljesen a szélén volt játszatva, beadásokra kényszerítve,ami nem ment neki...

másrészt aki látott tavaly tavalyelőtt Pool-MU, vagy Chelsea-MU meccset, lehet hogy nem lőtt gólt Ronaldo, de hogy egyszerre lekötötte 3-4 ember figyelmét, és ezáltal Rooney ,Tevez vagy Giggs vagy éppen vmelyik középpályás szabad utat kapott, hát azt is érdemes figyelembe venni

na és amikor ezek a tények mennek szembe azokkal az állításokkal, hogy igazi tétmeccsen nem is játszik jól, meg nem is lő gólt, akkor nem nagyon van tovább:D


kb.1-et a 6 meccsen, a góltalan meccsein Ferdinand,Touré vagy éppen Terry zsebrevágta, csak a meze látszott néha, amikor felugrott, de a labdát nem találta fejjel...

maradék bajnoki góljait ő is a Fulhamek-nek lőtte
EB-n meg hányat rúgott kettőt ?
Villa jobban teljesített, még sérülten is

de arra ott az aranycipő mi ?:D

Watta (törölt) 2008.11.26 20:25:53
Möller : Schwalbe des Jahrhunderts

www.youtube.com/watch?v=iQXENW6_9Uc&feature=related

:D

Ronaldo nem ilyen jó még azért:D

(a 20. másodperc körül látszik legjobban talán )
A listázások korát éljük, ez van. Heti rendszerességgel emlékezünk meg, hármas-négyes-ötös-tizes fogatokban pocsék filmekről. Nem csak az abszolút nulla kategóriásoknak lesz itt helye, a nagy csalódások, az elrontott ötletek szintén sorra kerülnek és természetesen, szigorúan…..
Nagy úr a kényelem és a pénz! S e kettő egyszerre egy autóban... Messze nem vagyok pipa a nőkre. Nem vagyok pipa a netes társkeresőkre és az eddigi sikertelenségem (ha eltekintünk a rövidtávú kalandjaimtól) frusztrációját sem egy fikázó levél formájában akarom levezetni, de…..
Watta (törölt) 2008.11.13 15:57:20
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
Watta (törölt) 2008.10.28 15:19:38
meghallgattam a dalocskát,remek

tehát az RTL sok műsort megbuktat, bezzeg a TV2, majd mi megmutatjuk ,hogy mi az a k***a anyád...

100% hogy ,hogy az elmúlt 2-3 évben megbukott műsorokból a TV 2 vezet az RTL előtt, felsorolni is sok lenne, a hamar végetérő, de előre nagyon beharangozott műsorokból, vagy a nagy felhajtással járó kezdés után, szép kussban más időpontba tenni...


mondjuk a néhány évvel ezelőtti RTL-es bagázs vezeti a TV2-t már lassan, de míg ott tudtak 1-2 maradandó műsort kitalálni, itt nem megy

mondjuk a mokkában az Azurák Csabitól megkérdezném ha lehetne, hogy most hogy is van ez, vagy mint a gerilla reklám, mikor bementek a félnótások az XXL-t keresni, most én is bemennék felvétel közbe megkérdezni a Bárdosi-Mátéka párost, hogy:
"bocs az XXL befulladt ?
most akkor hol lehet nézni ?
ez tényleg nem az XXL ?"

de hát elnyerte méltó büntetését a műsor, a sok tökkel-ütött aki ezen dolgozott éjjeleken át, talán kapott egy pofont, hogy a SZARRA nincs olyan nagy szükség

XXL méretű zakó, és a FREI-műsor a következő úgy érzem, kivéve, ha hihetetlen színészi alakításokat végeztetnek a szereplőkkel, mondjuk Claudia úrnő majd adja az alapot,
de azért a Benkő-féle szexbotrány, ami indössze egy brácsázás volt takar alatt, na olyan botrányt nem tud csinálni Frei, max. ha a Kozsó beleharap a saját agyába:DDD

csak lefelé vezet a TV2 útja, itt az ideje visszahozni a vasárnapi Chuck Norris-t, komolyan mondom a sok debil 6-odszor is végignézné hétközap főműsoridőben, és nagyobb lenne a nézettsége, mint a jeleneleg futó trágyának...
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
Watta (törölt) 2008.10.18 00:56:29
Gyönyörű pofáraesés a műsor. Mit műsor, tákolmány.

Ezt lehetett 3 napig nézni a felső sarokban, ráadásul másodpercre átszámolva, hogy kezdődik a giga-brutál-mega-szuper humoros XXL.

Megadtam az esélyt neki, mert hátha, bár amikor kiderült, hogy a mirigyek is benne vannak, a többszörösen leégett Bacsi-Nagi páros is részt vesz benne, akkor már lehetett sejteni, hogy valami össznépi ripacskodás lesz.

Sikerült is, mert feltűnt az XXL-ben Kovács Áron ,Szikora Bori, a homokosképű Kamerás Iván, a beképzelt Kapca Zsóka és a letűnt Kern többek között.

Viszont a gyatra események, a nem létező poénok, a fos színészi játék, az érdektelen jelenetek, a mirigyek rémgyenge disznóságai, és a totál igénytelenség az, ami összefogta az egészet. Összefogta egy nagy darab szarrá, ami önmagát lehúzza a WC-n.

Ez volt a nagy produkció, vajon mennyit törhették az üres fejüket a "TV2 nagyságos urai" ezen a zseniális dolgon. Mert ezt nem lehet 1 nap alatt kitalálni. Bár jót csinálni nehéz, de ilyet rosszat még nehezebb.

És már mióta tart ez a vesszőfutás a TV2-nél hihetetlen.
a Bacsi-Naga páros már 5-ször megbukott mindenhol, mégis mindig kaptak egy új esélyt, ahol újra megbuknak.

A Veréb(es)-féle "Mi kérünk elnézést" akkora trágyadomb volt, hogy nem igaz, de legalább volt bennük önkritika, és a műsor kezdetén elnézést kértek a műsorért.

A Beugrót, ami jó és még most is jó, bár Rudolf Peti nélkül a másik 3 néha kimondottan rossz, azt nem nyomták rendes időben, inkább elfuserálták.


Bezzeg a népámítás csúcsa a kamu Kiválaszott futhatott főműsoridőben, függetlenül attól, hogy már a műsorban lelepleződött a trükkök fele. Legalább a két tehetségtelen műsorvezetőt nem hagyták parlagon, Somogyi az (F)Akktívban kapott helyet, Demcsák Zsuzsuli pedig a Mikka-Makkában.

Azóta van Józsi Bharhát, kellett valami mert az ilyen sávban futó korábbi talk-show-kat sorban buktatta meg a TV2 meg a tehetségtelen szereplők, volt itt Jakupcsek -só, Liptai-só, na meg Kontra Rebarbara-só.

És ki ne emlékezne Jakupcsek hazugságvizsgálós műsorára, ami óriási hype-al kezdődött, folytatódott, majd szép kussban a hátsó kapun eltakarodott.

Vagy ég korábban, mikor a Heti Hetesre próbáltak hajazni átlopva Havast és Verebest, mikor BocsRosszkor Gábor olvasott fel híreket, és Kelemen Recskanna és társaik replikáztak, okoskodtak.
Az is úgy kibukott ,mint a szél.

És ne feledjük, most csak a Celeb vagyok ments ki rögtön tv2-es ellenfele,ahol más sztárocskákat a TV2 Afrikába visz, nem mintha az RTL csúcsműsort gyártott volna, de a TV2 itt is alul fog maradni(sőt ki lesz a műsorvezető, a Jolly bohóc Tilla, vagy esetleg a mindig bevethető,amúgy munkanélküli Szekeres Flóra ?)


A gyanú miszerint Árpa az RTL kémje, sőt ügynöke, azzal a céllal, hogy minél jobban húzza le a TV2-t, sztem jogos, sőt igaz.

De ezeknek mind1, mert ahogy a TV2 Barátok köztje is mondja, ezek Szarban rosszban is kitartanak egymás mellett.

Ja a legújabb bukó a 10! még elég friss, de már megbukott szinte annyira gáz. Bár azt még megvárnám míg Zimány Lindus és Debreceni Zitus lenne a téma,hogy mennyire gázak önmagukban, na meg a Dugós Regina.