Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zajec

27 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
Szándék nélkül Cohen 2011.10.27 09:29:00
 Leonard Cohen - dance me to the end of lovefound onPop..
Az összerakott alkar szépen gyógyul, korrekció nem szükséges. Csütörtökön elhagyhatja az intenzívet, pénteken, majd hétfőn operálják a töréseit. A szerdai orvosi jelentés szerint probléma nélkül lábadozik a pilóta, a legjobb hír, hogy majdnem amputált, kritikusan sérült…..
Zajec 2011.02.09 17:51:03
@doomed55: Ha nagyon hivatalos oldalról nézzük, akkor igaz.
De mutass valahol egy cikket is, mikor nem lengyel pápának említik, hanem vatikáninak.
Lengyelországban már több ezer kommentelő esne neki a cikknek:-D
Kubicának is jobban esne a "lengyel".
Mindent egy lapra feltéve, most a matematika és a pszihológia összefüggéseiről fogok írni. Unalmasnak ígérkezik, de ami rosszabb, az is lesz, mert a tévéműsorokkal fogunk foglalkozni. Alkotóelemeire bontjuk a Zsákbamacska-féle műsorokat. (Eredeti változatban: Let's make a deal) A…..
Szándék nélkül Lustaság 2009.07.13 18:58:00
Lustaságom netovábbja az lesz, mikor gondolok egyet és kómába esem.  ..
Szándék nélkül Lehangoló 2009.07.13 18:53:00
Van egy magától értetődően eddig ellenőrizhetetlen kozmológiai törvény - Kopernikusz törvénynek is hívják -, amely szerint az Univerzumnak, a megfigyelők számára elérhető kicsi része, semmiben sem különbözik az összes többi résztől. Ez a feltételezés ahhoz a szomorú…..
Tegnap este elmentünk az öcsémmel a Tesco-ba. Öcsi piros polóban, javában túrkál a mirelit-pultban, én mellette, támasztom a kocsit. Odalép hozzá egy ismeretlen 25-30 év körüli férfi, melós, koszos kezeslábasban, kosárral a kezében és így:M:  - Te, hol van az a kis Milli…..
Ma reggel, megközelítőleg 6,619,240,000 ember élt a Föld nevű bolygón. Más bolygókon, más galaxisokban, valószínűleg ennek sokszorosa. Feltételezve, hogy ők a miénknél lényegesen fejlettebb, vagy fejletlenebb technikával rendelkező civilizáció tagjai, ki is hagyhatjuk őket a…..
Szándék nélkül Virtual insanity 2009.07.08 21:57:00
A blogok olvasása azon kívül, hogy vérnyomásingadozást okoz, valamint - ritkábban - használható benyomásokat kelt bennünk, nagyszerű lehetőség arra, hogy az ember megtapasztalja a túlzásoknak és illúzióknak világát. Régen a kávé, kávé volt. Ma megszámlálhatatlan ízben…..
Réges régen, a Nagy Káoszból létrejött Föld-anya - nem tévesztendő össze az anyafölddel, melyben majd nyugodni térünk -, bizonyítékot szolgáltatva arra a hipotézisre, hogy a totális kupleráj egyik lehetséges formája a rend.Ha ezt a modellt követjük - bár nem muszáj -,…..
Szándék nélkül Kapcsolatok 2009.07.05 10:48:00
X úr utálta az ébresztőóráját, mégis sajátságos szimbiózisban tengették együtt napjaikat, melyből mindketten hasonló szintű hasznot húztak. X úr sohasem késett el a munkából, a vekker pedig minden reggel meg lett ajándékozva a fiatalember egy szimpatikus, de őszintétlen…..
 ... és beverték a fejüket az útpadkába. Velük együtt estek el nevet változtatva, ideáik, meggyőződésük. - Nincs Isten! - kiabálnak az ateisták, szemeik előtt pedig, keresztekkel hadonásznak a hívők.- Van, és lát téged! Látja milyen rossz vagy! Nem nyersz…..
Szándék nélkül Szürkés 2009.07.04 21:10:00
 A hétköznapok. A mindennapok.A hétköznapokkal csak az a baj, hogy csesztetik az emberben a kisördögöt, nagy ritkán megszakítva áldatlan tevékenységüket, amikor valami nagyobb jelentőségű eseményre kerül sor. Különben itt vannak, körül ölelnek, mint egy hatalmas,…..
 Öko-robbanás. Mindenhonnan ökológusok könyörgéseit és fenyegetéseit hallani. Biodegradálódó szatyrok, energiatakarékos kazán, biogazdaságból származó gyapjú és zöldség, korallzátonyok, bioreguláció, lebomló mobiltelefon, biobrikett, napkollektor, ökoházak növényi…..
Az utcai jelzőlámpákat nézve, az átlagos gyalogos három színt különböztet meg: zöld, sárga és piros. Az átlagos autóvezető ezzel szemben, már a színskála öt eleméből válogat. Az előbb felsorolt három mellett, szóba kerülhetnek még a késői-sárgák, valamint a…..
Tegnap olvastam egy cikket a felnőttéválásról, egy ezeréves újságban, amit apám gyűjtött be valahonnan. Mivel még volt benne egy megoldatlan keresztrejtvény, időlegesen megúszta a riszájszlinget. Az írás lényegi kérdése az vala, hogy mitől lehet biztos az ember abban, hogy agya…..
Szándék nélkül Eftelenek 2009.07.01 21:24:00
Na persze. Van belőlük ilyen is, olyan is. Én az ilyenekről beszélek.Réges régen, mikor még a messzi külhonban éltem, rendszeresen jártam bevásárolni. A lakásomtól úgy 200 méterre volt egy elég jó bolt, ahol mindent megkaptam. Útközben el kellett mennem egy mekdonáldsz mellett…..
Az élet állítólag szép. Természetesen azzal a feltétellel, hogy megfelelően válogatod össze az antidepresszánsokat. Az emberek pedig folyton panaszkodnak. Elsősorban amiatt, hogy közelítenek a 30-hoz, a 40-hez, az 50-hez, vagy a 60-hoz, miközben elfelejtkeznek arról, hogy Diana a…..
Szándék nélkül Lapos vagyok 2009.06.30 18:25:00
Ez szörnyű. Nekem nincsenek mélyenszántó gondolataim. Rémisztően lapos vagyok, ha az élet nagy kérdéseiről van szó. Amint valami komolyabb problémával találom szembe magam - komolyabbal mint, hogy milyen kávét igyak, vagy hogy melyik pólót vegyem fel reggel -, elkeserítően…..
A vasalás nagyon fontos szerepet játszik a nők életében. Azt hiszem, ez nem képezheti vita tárgyát. De a dolog korántsem ilyen egyszerű. Nézzük... Vajon pszichológiai értelemben a vasalás lehet megtisztító hatású? Lehet meditatív jellegű foglalatosságnak tekinteni? Lehet…..
Szándék nélkül Változó idők 2009.06.30 18:12:00
Mikor Z. hat éves lett, azt mondta, hogy ha nagy lesz, szemetes akar lenni. Ezt pont azon a napon jelentette be, mikor apjának ötvenedik születésnapját ünnepelte a család. Sok vendég volt.- De miért? - kérdezték. - Miért pont Te akarsz szemetes lenni, akinek az apja szociológus…..
Először is - és függetlenül ettől az egész cikis szitutól - nem illik az etikett alapvető elvárásait figyelmen kívül hagyva, kritizálni a teremtő által felajánlott megoldásokat. Szintén nem illik lecserélni a melankóliát tettrekészségre, a kétséget bizonyosságra, az…..
Ma reggel BKV-val mentem dolgozni. Mint később kiderült, helyesen döntöttem. No, nem a nagymértékű környezetszennyezés, hanem az irtózatos dugók miatt. Mindemellett a 19Vépótló egyike a legjobb helyeknek, ha az ember gyereke első pillanatban értékesnek tűnő gondolatokat…..
Zajec 2009.03.20 07:43:53
@Mamzel: '84:-)
Szándék nélkül Ez egy ilyen nap 2009.02.16 16:17:00
Az igazság előbb, vagy utóbb úgyis kiderül, tehát mondjuk ki nyíltan - a Föld lapos. Van egy Hold nevű holdja, gravitációs meghajtással ellátva, amely macskából és vajaskenyérből áll. Azon egyszerű elven működik, hogy a macska mindig a 4 lábára esik, a vajaskenyér pedig a…..
Szándék nélkül Szabadesés 2008.11.21 17:19:00
Úgy gondolom, az emberek nem hisznek a bennük rejlő lehetőségek végtelenségében.Csak remélnek és hisznek a csodákban. Mivel a vágyaikat álmoknak nevezik, soha nem valósítják meg őket.Az isteni apátia újabb hullámára várva, elvakítottam magam a minden alapot nélkülöző…..