Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Kaiser

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja?” - A barátnő mértéktartóan költekezik és megfontolt, ami jó pont, viszont ha ugyanilyen okokból megvétóz egy Portugál nyaralást,…..
Sokak számára a repterek nem a legkellemesebb helyek a világon, az órákig tartó átszállás, becsekkolás és egyebek miatt. Azonban sokat javít a helyzeten ha ezek még jól is néznek ki. A világ 5 legvagányabb repterét mutatjuk be. A repterek komoly kihívást jelentenek az…..
Thomas Kaiser 2015.02.28 22:29:03
L. csak azt nem tudja eldönteni, hogy ő most egy lúzer vagy egy szerencsétlen. Mai mobilnetes történetünkből újabb kuncsaftbokáztató megoldást ismerhet meg az olvasó, ami hasznos információ, például annak, aki távközlési szolgáltató indítására készül, és le akarja húzni…..
Thomas Kaiser 2009.09.11 09:36:23
A VoIP-szolgáltató új kampánnyal kívánja népszerűsíteni "Unlimited World" csomagját.Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait. (Magyarország, majdnem az összes uniós ország és…..