Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bivajka

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skidmark Varróiskola: power grips 2010.06.12 13:02:00
Köreinkben már többen használnak saját készítésű, cipőroncsoló klipszet kiváltó tépőzáras pántot a pedálon. Én is be akartam állni a sorba, de a kedvemet csak egy igen részletes leírás hozta meg. Ajánlom azoknak is akiknek nincs varrógépük, hiszen kézzel is könnyen…..
Bivajka 2011.07.01 12:05:32
@Kata_: Hali!
Én Pécsről írok, ezért nem kérlek meg, hogy csinálj nekem is. Viszont érdekelne, hogy milyen cérnát használtál? Sima egyszerűt, amivel gombot varrnál, meg zoknit stoppolnál, vagy valami erősebbet? Most már majdnem eltelt egy év a bejegyzés megjelenése óta, mik a tapasztalatok?
Köszi előre is.
Bivajka 2011.07.01 14:47:32
@Kata_: Köszönöm a lehetőséget, de magam szeretném megvarrani. Viszont ha tényleg csak keveset változott, akkor érdekelne, hogy mit csináltál máshogy, hogy strapabíróbb legyen (már amennyiben nem szakmai titok :P ).
Szervusztok! Gondoltam hátha felnéz ide valaki nyáron, szünidőben is, jelzek nektek. Kikerült a 2009-es gólyatábor híre a pollackhok.hu -ra, le van írva az is, hogyan lehet jelentkezni, mennyi az ára, stb, stb... Remélem jelentkezni szeretnétek sokan. Mellékletként pedig…..
PMMK Epítőparti Iwiw klub 2009.03.01 14:18:00
Szervusztok! Csináltam iwiw-en klubot az építős szaknak. Egyrészt, mert több szaknak is van, másrészt pedig, mert ha a klub üzenőfalát használjuk, akkor nem kell a személyes jellegű üzenetek közül válogatni, ami a suli miatt fontos. Szóval kérek mindenkit, hogy…..
Mint bizonyára tudjátok, 15-én, szerdán, Építő Montain Party volt, melyet Égervölgy mintájára  rendeztünk. Munkánkat Égervölgyes szervezők segítették tapasztalataikkal, bár sajnos ők nem tudtak eljönni, mert másnap zh-t írtak. A Mandulás Erdészházat kaptuk meg a PVV…..