Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorkantir

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet egyik legtipikusabb példája annak, hogyan nem szabad gépjárművet vásárolni. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha kiderül, hogy az autó lopott is.Tisztelt Zugügyvéd!Autó adásvételi probléma miatt fordulok önhöz.Történt aug. 12-én, hogy egy…..
sorkantir 2010.08.25 18:30:01
www.e-cegjegyzek.hu - kizárólag előtte vagy egy pohár víz helyette.

Mostmár a jogkövető magatartás kizárólag az autó azonnal átadása. Különben még hűsölni is fogsz.
A hagyományőrzés, az elődök megbecsülése, emlékük ébrentartása a földkerekség mindegyik, magára valamit is adó katonai alakulatának egyik legmarkánsabb jellemzője. Aki járt már egy komolyabb brit vagy francia laktanyában, az tapasztalhatta, hogy a házimúzeum formális és informális megbecsültsége…..
50 éve a Moncada laktanya puskalövés nélküli elfoglalásával győzött a kubai forradalom. Ebből az alkalomból ma bemutatjuk a forradalom főszereplőjének, Fidel Castronak az aláírását, mely a gyűjtők körében világszinten az egyik legkeresettebb autogram. Castro aláírása az…..
sorkantir 2009.01.02 11:06:33
Belsőség Gyilkos holttér 2009.01.02 01:34:52
  A német ADAC egy friss baleseti statisztikához kapcsolódó körképében az A-oszlopok vastagságát és a miattuk létrejövő holtterek veszélyességét vizsgálta. A legrosszabb típusok − a Mitsubishi Colt, a Fiat Idea és a BMW Z4 − szinte a fél utcát kitakarják. De…..
sorkantir 2009.01.02 01:56:33
A közhiedelemmel ellentétben Amerikában sincs kolbászból a légiközlekedés sem. Legalábbis Bellának sikerült olyan élethelyzetbe kerülnie a világ egyik legnagyobb társaságánál, hogy hajnalban elküldték őpet közértezni, mert a repülőn nem volt se étel, se ital:Szeretnem…..