Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.t

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem mutatta fel a jegyét a kijáratnál, mert a kaput őrző személy háttal állt neki és telefonált. Gondolta elsétál mellette, nem bányássza ki táskája aljáról a jegyet azért, hogy utána rá se nézzem az „elfoglalt” őr. Alig, hogy elment mellette, kezdődött…..
n.t 2009.05.28 17:25:34
@Adani: Fótújfalun van jegykiadás, sőt még bérletet is lehet ott venni.

Amúgy ez a kísérős dolog meg azt hiszem úgy van, hogy arra is van valamiféle jegy, legalábbis régen ezt hallottam, nem vagyok benne biztos, hogy így működne.
n.t 2009.05.29 14:41:54
@Adani: Hát szerintem mindig is volt, az mondjuk valóban lehetséges, hogy csak reggel van, meg valamikor délután, azt nem említetted mikor jártál arra, én erre válaszoltam: "ott nem lehet jegyet venni, nincs pénztár" mivel ez nem így van.
Dávid havi 12 ezer forintot fizet a MÁV-nak, amiért késő, koszos vonatokat kap cserébe. Olvasónk annyira elkeseredett, hogy a MÁV-nak ultimátumot adott. Amennyiben nem takarítják ki a vonatokat, az ÁNTSZ-hez fog fordulni. MÁV-nak írt levele alant:Tisztel MÁV  Zrt!Ezúton…..
n.t 2009.03.15 15:16:18
@Budafuck: Úgy értettem előző hozzászólásomban, hogy a késésekhez képest a vonat tisztasága az elhanyagolható.
Elég finnyás lehet amúgy a kollégád amennyiben hányingert kap a vonaton, mert a wctől eltekintve egyáltalán nem hányingerkeltő a kosz. WCről mondjuk inkább ne beszéljünk, az szerintem a legtöbb vonalon undorító állapotban van.