Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HP514

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingatlanhirdetésünk információtartalmát növelhetjük a lakás alaprajzának csatolásával, ezáltal teljesebb képet tudunk adni a lakásról és komolyabb benyomást kelthetünk az érdeklődőkben. Az ingatlanirodák általában erre a pontra ügyelni is szoktak, a magánszemélyek…..
Még a rádió is bemondta, nem hogy a nyárnak, de lassan az ősznek is vége. Ahogy elnézem lassacskán utoléri a naptárt az időjárás, és a napi középhőmérséklet az oly sokszor emlegetett +7 Celsius fok alatt marad. Jöhet az autóra a téli gumi. Kissé elcsépelt témának hangzik…..
A Google keresőóriást 15 éve alapította a Stanford Egyetem két Ph.D hallgatója Larry Page és Sergey Brin a kaliforniai Menlo Park egy garázsában 1998. szeptember 4-én. Ma a cég 45 ezer alkalmazottat foglalkoztat szerte a világon, akiket a Mountain View-ban lévő főhadiszállásról, a…..
HP514 2013.09.29 11:03:14
@fda: "Az ott keresett pénzből" csíptek le valamennyit arra, hogy az android oprendszert megalkossák. Csak ennyi.
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Nagymamám mindig a virágcserepekbe szórta a kávézaccot, mondván, az jó! Sokáig azt gondoltam, ez csak a rá jellemző „nem dobunk ki semmit”- filozófia része, de ma már tudom, hogy igaza volt. A jó kertész, bizony, kávét iszik, mert a zacc a növényei kedves barátja.A…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
HP514 2012.01.14 23:07:10
@irtokdeminek:
Gondolkodni kellene előtte egy picit, mielőtt saját magad egy kommentben megcáfolod.
Ha szólásszabadság van, és a tágabb értelemben továbbtárgyalás, akkor jöhet ide a Natgeo. A hozzászólók arról írnak, hogy "szerintük" mi az oka a nézettségnek és ezt úgy fejezik ki, hogy valamelyik műsort fikázzák. Vagy nem olvastad végig az összes kommentet? Esetleg végigolvastad és csak ennyi hozzászólásra futotta?
Tényleg, te minek írsz?
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
HP514 2011.11.29 16:05:51
@Szamiz67:
Remélem, hogy olyanok írnak ide okosakat, akik életükben egyszer legalább voltak az Örsön és a metrótól eljutottak a HÉV-ig gyalog.
Aki az Örsre megy, (Árkád, Ikea, ott lakik, trolival továbbutazik, vagy a Gépmadár utcai lakótelepre tart) az megy az Örsig metróval, aki meg Kistarcsára, de akár Mátyásföldre menne, az át tud szállni a Pillangó utcánál (csomaggal 100 méter és kétszer 20 lépcső helyett) átsétálva egy alul- (fedett) felüljárón a Metrótól a Hévig. Nem kerül sokba és máris csökken az Örs zsúfoltsága. A Pillangó utca metró peronja amúgy is emelt.
A fizetéses postot több, mint tízezren olvastátok. Ma reggel, amikor bejöttem az irodába, még mindig 80-an látogattátok ötpercnként. Hát emberek, megvan a véleményem rólatok. Amíg ti itt a legalantasabb ösztönnel csámcsogtok ezen a témán, tudjátok én mit csináltam? Egy…..
autózz! Most akkor merre tovább? 2009.05.12 08:01:00
Ismét itt egy kis agytorna a KRESZ szabályokra kiéhezett olvasóknak. Zsolt igazán színes illusztrációt is csatolt írásához. Bár az ábra egyszerűnek tűnik, levélírónk mégis folyton gondolkódóba esik, vajon mi a helyes ebben a szituációban. Ti mit gondoltok? Szeretném…..