Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fsp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
fsp 2009.04.21 22:46:21
@sanyivagyok:

túljutottam az első hídon nekem bejön ez a második rész
A thai reptéri hatóság már csütörtökön napközben bejelentette, Suvarnabhumi nemzetközi reptér biztosan zárva lesz november 29., szombat 18.00 óráig, míg Don Muang reptere november 28, péntek 18.00 óráig. A kormány Chiang Maiban rendkívüli ülést tartott, hosszan tanácskoztak.…..
Suvarnabhumi Airport szerdán is gyakorlatilag zárva, a tüntetők közölték, addig nem távoznak, amíg az éppen távolban lévő thai miniszterelnök le nem mond. A televíziós tudósításokban lehet látni a helyzetet: a terminál előtt rengeteg sárgaruhás tüntető ül és hallgatja a…..
fsp 2008.11.26 09:30:42
A VoIP-szolgáltató új kampánnyal kívánja népszerűsíteni "Unlimited World" csomagját.Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait. (Magyarország, majdnem az összes uniós ország és…..
fsp 2008.10.17 21:05:13
www.voipdiscount.com

ennél a szolgáltatónál ez alapban benne van
mindenkinek bátran ajánlom