Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dárti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Blog 2011.02.12 09:04:00
Az internet káros a párkapcsolatokraNem hittem volna, hogy mint blogger egyszer ezt így kiírom. De tény és való, az internet súlyosan károsítja Ön és párjának kapcsolatát - melyet akár nyugodtan mellékelt hatalmas matricákkal is árulhatnának a T-com, Fiber Power, stb…..
Jobb a bal szerelmi vallomáshoz; mármint ha a szavakat kedvesünk bal fülébe suttogjuk, nem pedig a jobba, mert így nagyobb az esély kedvező válaszra - ezt látszanak bizonyítani amerikai, brit és olasz pszichológiai tesztek. A bal fül nyitottabb a szerelmi vallomáson túl egyébre…..
Gyár - MA:War on the dancefloorNe haragúdjatok, tényleg, amiért nem veszek részt ezen a mai partyn. Az van, beteget jelentek inkább, mert amilyen készen vagyok, annak semmi értelme nem lenne, ha most leállítanék, és megint ott agonizálnék a dj pult mögött, amiből senkinek sem sülne…..
Dárti 2010.02.06 21:21:45
Hoze Aktuell 2010.01.12 11:18:00
Köszi BKVVidéki olvasóinknak ajánlottam már párszor kellemes írást a budapesti szívásokkal. Mai mókafelelősünk momentán, a BKV nevű hulladákvállalat szórakoztat. Sztrájkol, utast szívat. "Sikeresen tartják a sztrájkot épp" - gratulálok a megfogalmazásért a…..
Hoze Közérdekű 2010.01.11 01:41:00
Csúszik a rendelés......plussz még nem is biztos, hogy végül erről az oldalról rendeljük meg. (Korábbi platform-ruha rendelésre felhívás ITT) Kezd kissé megbízhatatlannak tűnni ez az oldal: 1 hete 3 db levélre egy büdös válasz nincs (totál perfect angollal ment, vázolva mindent…..