Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MosolyMuvek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
MosolyMuvek 2013.02.20 16:08:00
@nomad: ezt kifejtenéd kérlek? épp lamentálok hogy leszokjak-e az ásványvízről.
MosolyMuvek 2013.02.20 17:22:04
@nomad: köszi :) csak vannak ezek a riogatások a nehézfémekkel meg a vízbe pisilt hormonokkal, és megállapítani hogy városi legendák-e vagy sem, hát nem vállalkoznék rá egyedül. :)
Más is tapasztalt olyant, hogy a Tvnet trükkösen úgy osztja meg a sávszélességet, hogy a magyar oldalak pikk-pakk lejönnek, a külföldiek, a gyanús, más szagú, furcsa bőrű külföldiek viszont olyan lassan vánszorognak, mint egyszeri alpolgármester a börtönsétán? Merthogy M.-nél…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..