Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
                                        Bár a hitgyülisek nem éppen a frenetikus humorérzékükről híresek, azért azt el kell ismerni, hogy ez a címlap és ezek a pofák nagyon jók!  …..
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
 Sz. kommentelőnk hívta fel figyelmünket Mesterházy Attila frakcióvezető-jelölt nyilatkozatára:  „Abba a generációba tartozom, amelyiknek már folyamatosan versenyezni kellett, az én életemben ez természetes” - mondta Mesterházy Attila annak kapcsán, hogy Veres…..
37 évesen diplomával, nyelvtudással lettem munkanélküli, 10 éven keresztül bankszektorban dolgoztam területi képviselőként. (szgk finanszírozás). A lízingcég Mo-i gazd. helyzetre hivatkozva megszűnt. Minden bank leépít, az autóipar pedig...egyenesen lefelé.  A korábbi…..
Ott a kérdőjel a mondat végén, de ki tudja meddig. Bangkok Charlie csak áll az erkélyen és legalább olyan ostobán néz mint az egyszeri Nagy Bandó András. Nagyon nem érti, hogy mi történik a világnak eme fertályán, mely eddig jobbára a mosolyról, toleranciáról és…..