Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalimdor92

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Kalimdor92 2010.05.03 11:05:39
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
A második videód már sokkal jobb lett, örülök a fejlődésnek :) A menüben kicsit sok időt töltöttél, különösen az autó építésénél húztad az időt. Sokkal gyorsabban is meg lehetett volna oldani. Annak viszont örülök, hogy a hangerőre ez úttal jobban ügyeltél és a…..
Kalimdor92 2009.11.02 19:46:01
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Kalimdor92 2009.09.01 16:54:18
Pár hete készített velem egy elég részletes interjút. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja. Még soha nem közölt infók vannak ott, legyen az bloggal kapcsolatos, vagy magánéleti.Jó szórakozást :)..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Kalimdor92 2009.01.04 17:31:42
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..