Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne már

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Emiatt érdemes a Magyar Turizmus Zrt. hírlevelét járatni, ma például arról számoltak be, hogy egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és…..
ne már 2009.01.20 08:30:36
ne már 2009.01.20 08:36:13
 A hétszázát!Magyarország még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben! Járt itt már tatár, elpusztította a fél országot, hódított a török, elvesztettük az ország területének kétharmadát, de most,  most kérem igazán szarban vagyunk. De legyőzzük, le fogjuk…..
ne már 2009.01.20 08:21:40
Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
 Az ember szívét mindig megdobogtatja, ha saját kis hazájáról olvashat a világlapok címoldalain. Kálmán eddig sem panaszkodhatott, de Tóninak kevés ilyen élmény jutott, még a 2006-os tankindítás is csak a vicces kisszínesek között jelenhetett meg a jobb helyeken. A napokban…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
Ez már rögtön két kérdés. És persze sorjázik a többi is: a miértekkel, a hogyanokkal, a mostmileszekkel. Megváltozott valami? Pedig a Nap felkel, a Föld forog, a hőmérséklet az ősznek megfelelő, s biológiai működésünk sem tér el evolúciós értelemben a tavalyitól - az…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..