Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kudee

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com hasábjain nem egyszer estünk már neki a különböző vetélkedőknek, kritizáltuk a Párbajt és a Széfet is, ez utóbbit nem is egyszer, és nem is túl kesztyűs kézzel, de valahol ez a dolgunk (itt, itt, itt, itt és itt írtunk a malőrökről). A fair play jegyében viszont…..
Kudee 2010.02.01 12:14:38
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
A Homár sem emlékszik már, de elképzelhető hogy a hosszú évek során még nem volt pozitív postás történetünk, vagy csak nagyon kevés. Naiv ügyfél elrontotta a címzést, amikor sürgősségivel feladott egy könyvet, mire a postáskisasszon nyomozásba kezdett:Olyat teszek, hogy…..
Kudee 2009.08.31 14:59:44
József kivételes meglepetésben részesült: születésnapjára egy igen ritka, kukacos ízesítésű pralinét kapott. A Homár nem is igazán érti a panaszt, ha mégjobban becsomagolnák, hogyan lenne kukacos? A magyar társadalom még nincs felkészülve a biofúziós konyhára: Kedves…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Kudee 2009.07.08 10:18:58
P. szerint a telefonját azért nyilvánították teljesen használhatatlannak a Nokia szaküzletében és azért kérték, hogy ha már így alakult, náluk dobja ki, hogy szépen zsebretegyék a nagyértékű eszközt. A telefont viszont azóta is hiba nélkül működik, P. pedig a…..
Kevés volt a fizetőközönség vagy egyszerűen saját zsebbe dolgoztak a beengedők a Dürer Kertben, amikor Imrééktől másodszor is beszedték volna a beugrót, miután kiugrottak, bár sértetlen karszalag volt rajtuk: Érdekes és számomra felfoghatatlan helyzet állt elő Jún. 20-n…..
A bangkoki főpostán csodálkozhattak, hogy a magyarországi kollégáik miért hozzájuk továbbítottak egy Finland címzéssel ellátott levelet. Land-Land? Édesanyám május 11-én Kecskeméten feladott egy DVD-t, amit Helsinkibe szeretett volna nekem küldeni. Mindezt elsőbbséggel tette,…..
Kudee 2009.06.10 12:45:54
Váratlan fordulat! A bankok nem arra vannak, hogy az ember félretegye a megtakarított pénzét, vagy hitelt vegyen fel, hanemhogy jól megszedjék magukat! A fájdalmas igazságra mai versenyzőnk egy svejci frank alapú lakáshitelen okosodott ki. A bank szerződésben kötötte ki a…..
Kudee 2009.06.05 13:53:25
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Kudee 2009.05.27 13:54:20
Úgy látszik az elmúlt 50 év drogellenes propagandája megtette a hatását. Mi mással lehetne magyarázni, hogy az FHB kisiskolásoknak osztogat hitelfelvételre buzdító, gyógyszernek (also known as "drugs") látszó cukorkákat az oktatási intézmények környékén? Netalán…..
Kudee 2009.05.25 14:16:15
Gabriella hónapok óta keményen küzd a Fibernettel, most végső elkeseredésében a Fogyasztóvédő és Érdekszövetség Alapítványhoz és a A tévé ügyvédjéhez, na meg a Homárhoz fordult. Az ügyfélszolgálat töketlenkedése/félretájékoztatása/ostobasága miatt tartozásra…..
Kudee 2009.05.22 10:19:42
Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest…..
Kudee 2009.05.21 10:46:27
A kapitalizmus megroggyanása a piac bizonyos szereplőiből, úgyismint a bankszektor és az autóipar, hisztérikus reakciókat vált ki. A Volkswagen Fáy utcai szervizében annyira pánikba estek, hogy amikor nemannyira naiv ügyfélnek nem tetszett a javításra adott árajánlat,…..
Kudee 2009.05.19 11:00:54
A hipermarketek katalógusgyárosainak két éve elég nagy közröhejt keltett "hogyan fér el 10 ember egy felfújhatós medencében" kérdésére a Baumaxnak sikerült először hivatalosan válaszolnia. Náluk ugyanis a lubickoló fiatalok fényképe már "szimbolikus fotó"…..
Kudee 2009.05.18 12:56:37
Csaba megpróbálta felmondani előfizetői szerződését a Fibrenetnél, de talán a szolgáltató úgy próbálja megtartani ügyfeleit, hogy nem reagál semmire, csak küldi a számlát. A lenti levelet is nekik írta, de mi jobban bízunk a Homárerőben. 9 hónap nagy idő. Ennyi idő alatt…..
Kudee 2009.05.18 09:44:09
Ennek a posztnak a célja a sátáni nevettetés. A minősthetetlen szolgáltatást nyújtó, arrogáns kommunista maradvány, amelynek alkalmazottai annyi csomagunkat ellopják, hogy egy rakás komoly webáruház régóta nem szállt Magyarországra, most díjat kapott. Nem is akármilyet, hanem az…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Kudee 2009.05.06 13:23:51
Zoli írta nekünk, hogy az Invitel blokkolta Piratebay és a Mininova torrentoldalakat. A kommentekből az derült ki, hogy más nem találkozott ezzel a jelenséggel és most az Invitel megírta nekünk, hogy miért nem. Mert nem blokkolja. Kedves Homározók! Az Invitel Magyarországon érzi…..
Kudee 2009.04.29 15:56:50
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
Kudee 2009.02.23 14:29:15