Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferrit

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
Ferrit 2012.10.17 21:14:20
@Gondolkodni Próbáló Birca: Még nem totalitárius, de szépen halad.
Az a baj, hogy a sok kis lépés a végén majd egy olyan országot fog eredményezni, ahol csak kevesen szeretnének élni.
Az ellenzéket, a nekik nem kedves embereket nem csak direkt módon lehet kicsinálni. Amikor már minden poszton a megfelelő ember lesz, akkor már nagyon nehéz lesz "forradalmat" csinálni.
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Ferenc testvér beindult. A maga módján. Azt hiszi, hogy nem emlékszünk arra, mit csinált néhány évvel ezelőtt.Nem változik a stílus. Sőt kifinomultabb sem lett. A pártelnöki kinevezést, sőt még a kormányprogramot is hasonló stílussal verte át a pártján. Egyszerű…..
Duke Ellington Orchestra @ Budapest Kongresszusi Központ, 2011.04.05.Aki nagyzenekari dzsesszre éhezett az elmúlt időszakban, az egy jó ideje böjtölhetett már azért, hogy elég hely jusson a gyomrában a tegnapi esti koncertnek. Az egykori legendás zongorista és zeneszerző, a dzsessz…..
Eszembe jutott, hogy a kampánycsend előtti utolsó napon talán azt is meg lehetne még nézni, hogy abban az 57 választókerületben, ahol vasárnap folytatódik a küzdelem, kire szavaztak a választók listán. Az alábbi táblázatban nincsenek az egyéni sorrendtől drámai mértékben…..
Oltári jókat mosolygok, amikor blogok nyilvános szórólapokat "szivárogtatnak" ki Molnár Gyuláról. Lehet cikiződni, hogy nem hangsúlyozza a pártját, de teljesen értelmetlen megtévesztésről beszélni. Érdekes, hogy a fideszes Páva Zsolt kék színű és teljesen…..
Ferrit 2010.04.23 12:49:47
@stratez: látom egyeseknek szelektiv a memoárjuk:)
4 éve pontosan ilyen szórólapok voltak több körzetben, többek között a miénkben is (valahol meg is van még), csak akkor az mszp jelöltje jutott be a listán, és a szórólap szerint kárba ment volna a szavazatunk, ha a második körben is őt támogatjuk.
Jöttök ezzel a 'mocskos kampány' szöveggel, mindenki megpróbál mindent bevetni, oszt jónapot!
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..