Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falábú (törölt)

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Moszkva tér mindenre a legjobb hely, én nyolc évet húztam le az ahhoz közeli iskolában, és a hajnali vendégmunkás-keringőtől a délutáni csalamádés hamburgerig mindent átéltem ott. A szakítás csak egy dolog, az ilyen férfiakat végleg törölni kell az emlékezetből. Innen…..
Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.Sziasztok! Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem…..
falábú (törölt) 2008.10.20 06:26:05
ON: (tehát kifejezetten témához illeszkedve, és erőteljesen, de egyáltalán nem szívesen, úgyis, mint etalonfigurának, figyelmedbe ajánlva.)

A férfi- női kapcsolatok létrejötte, fennmaradása, egyszerű biológiai okoknál fogva kizárólag a nő elfogadásán alapulhatnak, akár érzelmileg, akár szexuálisan nézzük, sehogy máshogy nem lehetséges. Ez az oka annak, hogy, a kezdeti, "szerelem"-nek csúfolt bódulat elmúltával, és főként ennek az elmúlásnak a leplezésére, női oldalról állandó elvárásokkal, követelésekkel lépnek és léphetnek fel a férfioldallal szemben, ami tulajdonképpeni lényegét nézve a női oldal szinte teljes egészére jellemző elképesztően szemét és aljas attitűd (Egyszerűbben: Baszással való állandó zsarolás.)

Említett alapténynek egyszerű következménye, hogy a párkapcsolat során a nő mindvégig fogyasztóként lép és léphet fel. Fogyasztói igényeinek kielégítetlensége miatt és hihetetlenül silány emberi minőségéből adódóan pedig, a női oldal szisztemetikusan érvényesíteni is igyekszik ezt a hatalmi fölényét, pozicionális előnyét. Sajátos önfenntartó spirálfolyamat jön létre ezáltal, melynek során fogyasztói elképzeléseinek teljesületlensége miatt folyamatosan támadja, becsmérli, mocskolja emberi, egisztenciális, szexuális minőségében a másikat. Akár úgy is sokszor, hogy kifejezett és egyértelmű agresszióra kényszeríti azt, ami a hímnemű lényeg genetikailag kódolt agresszivitását tekintve igen könnyű dolog.

Teszi ezt pedig kifejezetten csak azért, hogy utána a nagyobb hatalomnál (közvélemény, erőszakszervezetek, nővédelmi alakulatok, stb.) beárulhassa, feljelenthesse, azt akit pedig állítólag mindenféle értelemben elfogadott már ezelőtt.

Mi sem természetesebb, hogy a liba agyával ezután nem érti, miért mindig ő a hibás. Jó dolog, ha az ember megérti ezeket az összefüggéseket, nem jó, hogy általában elég későn.

A blog történetében még nem volt olyan poszt, ami Angliához kötődött volna, és jól végződött volna. (Mondjuk olyat mér küldenének nekünk?) Én csak annyit szeretnék mondani: ne higgyetek egyetlen angol pasi szavában sem! Sziasztok, Pár hete olvasom a blogot és eszembe jutott…..