Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szása

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kereskedelmi tévé eltaposhatatlan góleme most azt a feladatot kapta, hogy a Super TV2-n ő vezesse az új Éden Hotelt Costa Ricán. Közben otthagyja a FEM3-at, az Édes életet meg úgyis elkaszálták. Berki azt mondta, hogyaszondja: Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb,…..
Ma mutatták be a várhatóan jövő áprilisban induló közösségi kerékpáros közelekedés alapjait lefektető BuBi-t, az a budapesti kölcsönbiciklik rendszerét. Tekintsünk el attól, hogy ezt sikerült egy az Interpol által körözött személlyel, Hernádi Zsolttal megtenni. Marketing…..
hogyvolt Észbontók 1x04 2013.05.02 19:40:45
Tessék készülődni, mert a múltkoriak és a heti beharangozó alapján most aztán istenesen belendül a szarparittya. A mostani részhez utólag lesznek csatolva a képek, de talán az élvezeti értékéből mit sem fog veszíteni a dolog. Amennyibe lenne igény képi illusztrációra, akkor…..
keksz kalandjai jo ez? 2008.10.12 23:51:00
Kitalaltam, hogy mostantol megprobalok ékezetes karaktereket használni. Vagy legalábbis részben, mert amúgy utálok így írni, egyrészt lassabban is megy (commodoron tanultam gepelni, abbol meg nem nagyon lehetett magyar billentyűzeteset kapni) és még nem találom az ékezetes betűket.…..
szása 2008.10.16 22:43:54