Regisztráció Blogot indítok
Adatok
André de Grand

5 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerem bűnösségemet, hogy hónapok óta nem írtam cikket. Szégyellem, de ez semmit sem ér. Szóval a nyári össznépi táBOROZÁS és az erdélyi három osztályos PÁLINKÁZÁS után itt az első sulis program ebben az évben, a 12H-s foci.A szervezők nagy örömére sok-sok csapat…..
... levetítenek egy győztes Fradi meccset. (csak a jó hangulat megteremtéséért - a szerk.)  Mint ahogy a lokális Brit tudós jelezte árnyaltan, nincsenek cikkek. Nincsenek, mert elvitte őket a cica. Mert az állás elvesztése, sajnos, gyakran a cikkek elvesztésével…..
Egy Hummer megtestesíti minden vágyadat, tökéletes kielégülést nyújt, már az is, ha beleülsz, erősnek fogod érezni magad, már attól a gondolattól, hogy birtokolsz egyet... ha meleg vagy.Az igazi férfi este puszta kézzel vadászik éjjel és Nissan Navarát vezet reggel. Legalább is…..
André de Grand 2010.09.16 11:41:19
...jelenkezni "szar a gimi" címszó alatt lehet itt.Sziasztok kölkök, talán még emlékeztek rám, Irénke vagyok.Rég óta nem jelentkeztem, de 73 évvel az ember háta mögött kerek két hónap már semmiségnek tűnik megközelítőleg 438 "kéthónapban" volt már…..
Szépen sütött a Nap odakint, amikor először rámköszönt. Magázott, azt mondta jó napot, majd mosolygott. Tudtam mit szeretne, hisz bár nem tudtam, hogy ő fog rám várni, én már rég óta készültem a találkozásra. Egy pillanatra álltunk meg egymás előtt, majd azt mondta:…..
Nagyon minimalista tippjáték következik. A határidő juni 25 éjfél.Pontverseny.Tippelj első 4 helyezettet, ha eltalálsz egy helyezettet, kapsz 100 pontot, de csak akkor, ha egyedül te találtad el azt a helyet, ha más is, akkor osztódik a pont kettőtök, vagy többőtök között.Akinek…..
prem.blog.hu Sziasztok 2010.06.28 21:56:11
Azt hiszem szokás bemutatkozni. Özvegy Nagymezeiné Taufelsmith Irénke vagyok, 73 éves kisnyugdíjas. 45 év lámpagyári munka után nyugdíjaztak, három éve március végén temettük el férjemet, Nagymezei Elődöt, Isten nyugasztalja, olyan jó ember volt, még a mai napig is könny…..
André de Grand 2010.07.04 09:54:03
Aranyos kis történet. Csak a lámpagyárról jutott eszembe: www.youtube.com/watch?v=wwUREfF2lew -- ,,Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban!''
...ahogy premblogger sincs premblog nélkül (és ez működik vica versa - a szerk.). Tartja a mondás, vagy valahogy így van, jó egy karnyújtásra volna O. Nagy Gábor szólás-közmondás gyüjteménye, de ilyen nyári melegben senkinek nincs ellenőrizgetni magát kedve, ha ott les mögötte…..
Bizonyára mindenki hallott már (ha máshonnan nem, a hírekből) arról a facebook-csoportról, amelynek tagjai azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy az idei augusztus huszadikai tűzijáték teljes elmaradását elfogadja a parlament, és az így fennmaradó összegből az árvízkárosultakat…..
André de Grand 2010.07.01 15:37:11
Töröltem ezt az egészet a francba, mert "a többieknek azért jobbak a jegyeik mert nem lógnak állandóan a blogon".3 év kemény munkája "lógás a blogon".Köszönöm mindenkinek a segítséget, a kemény munkát, a rengeteg kommentet és a jobbnál jobb cikkeket.Jó…..
prem.blog.hu Újratötve 2010.06.22 23:31:00
Nem is tudom hol kezdeni, hisz annyi dolog kering a fejemben. Kezdjük a dolgok pozitív oldalát nézni. Azzal, hogy a suli blogja üzemzavar miatt kicsit szünetelt, a szerkesztőknek végre volt egy kis szabadságuk. Köszönjük főnök!!!Az élet nem habos torta, de még nem is közelít…..
Aki már sokat kutakodott itt newinecinema-éknál, biztos beleütközött a hóemberes, illetve jobban mondva hótörpös kisfilmbe (ha még nem találkoztál vele, itt megtekintheted). Éppen a már többször említett gyűrűk ura lázban égtünk, amikor ez is készült. Hogy elkészült, sokat…..
Újbor mozi Felirat az előzeteshez 2009.12.28 19:43:00
Gondoltam, utánanézek, hogy lehet-e feliratot feltenni youtube-ra. És legnagyobb örömömre: lehet. A gond csak az, hogy kész feliratot lehet csak. Tehát egy külső szerkesztőben megszerkeszted, aztán szépen feltöltöd a filmed mellé és mások majd szépen olvashatják... Úgyhogy neki…..
Már biztos sokan várják, hogy elkészüljön az Újbor Mozi hivatalos honlapja. Már nem kell sokáig várniuk, ugyanis elkezdtünk dolgozni rajta. Jelenleg a roxer.com előnyeit és hátrányait használjuk ki, így a honlapot a newinecinema.roxer.com címen érheted el. Böngésszed…..
Mint általában megszoktuk - mostmár a XXI. század hajnalán -, hogy minden igazi ,,nagy'' filmet megelőz egy rövid előzetes, amit a kíváncsiak - akik már alig várják, hogy a film megjelenjen,- megnéznek gyorsan és eldöntik, hogy megnézik-e a filmet, vagy sem a nagy vászon előtt…..
Újbor mozi Az Újbor mozi blogja 2009.09.25 09:00:28
 Talán meglep a név, hogy mit is jelent az, hogy Újbor mozi. Most nem kezdem el ecsetelni. Csak nagyon röviden, lassan öt éve, hogy kitaláltam, amikor a ,,Gyűrűk Ura láz'' (febri magister fascia) nevű betegségben szenvedtem...