Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arkana

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ütős a felhozatal a New York-i torna negyeddöntőjében. A világelső, a dán Caroline Wozniacki. Mivel rengeteg sztár kihullott korábban, reaális esélye van megnyernie élete első Grand Slam-trófeáját. Egy a probléma: az ő ágán van serena Williams.   Wozniacki ellenfele a…..
Subba Mese 2011.06.16 10:55:00
Pont úgy, mint mi bármin. ..
 Úgy, úgy! Végre egy igazi, józan rendszabály! Január 1-jétől az esti híradóknak csak 20 százaléka szólhat mindenféle szörnyű és kevésbé szörnyű bűnökről. Ezentúl a jó híreknek kell dominálniuk a hírműsorokban. Az erről szóló jobbikos javaslatot hétfőn nagy…..
Azt írja az Index.hu, hogy a magyar felnőttek fele egyetlen könyvet sem olvasott el a tavalyi évben. Erre viszont a Hírszerző rátesz még egy lapáttal, ők kiderítették, hogy akik olvasnak, azok sincsenek tisztában azzal, hogy mit olvasnak. Részlet a cikkből: Az, mondjuk, alapfokú…..
arkana 2010.12.07 00:28:30
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
A most következő 10-es listát nem mi állítottuk össze (annak is eljön majd az ideje), hanem a Gibson.com. A 80-as évek kétségetelenül a rock és metál zenék fénykora volt, ordítóan nagy lemezekkel és jó dalokkal, melyek közül a fent említett portál megmondta, melyik az a 10…..
arkana 2010.11.21 15:53:13
www.youtube.com/watch?v=l7TWLxCIgwE
Simán nyolcvanas, simán rokk, simán top tizes szvsz.
Igazából valami szülinapos posztot akartam a hétre, de mivel semmi olyan nem jutott eszembe a gondolkodással eltöltött három másodperc alatt, ami tortás és játékos egyszerre, próba-szerencse alapon rákerestem Erika Eleniak nevére, és komoly elképedésemre naná, hogy ő is…..
arkana 2010.10.08 21:54:47
"Ez a valaha volt legnagyobb pupilla, amit láttam" - mondja Anton Corbijn híres fotója előtt állva. A képet egy rémült fekete férfi arca tölti ki, de a szája elé emelt, virgácsszerű ujjak, pergamen bőr, kókuszdió haj mintha nem is lenne a képen. Mindent elhalványít a…..
Kivétel nélkül ő sminkeli a legkúlabb magyar embereket, és a legkúlabb magyar magazin címlapja sem készülhet el nélküle! Hiába no, egyeseknek a munkájuk a kúlság!..
arkana 2008.12.07 04:31:07
A blog célja eredetileg az aktuális félrefordítások összegyűjtése, ennek próbált poteka megfelelni, amikor rögtön megírta, amit hallott, de sajnos még mindig nagy a lemaradásom, így csak ma tudom kitenni. De haladok, mert már ötvennél kevesebb poszt áll a sorban; ha sikerül…..
arkana 2008.10.16 20:02:02