Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fender

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Fender 2009.04.18 15:18:34
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
Fender 2009.04.15 21:14:13
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Múltkor hiányolták a Mona Lula képet, úgyhogy kaptok még egy pár másikat is. Az is kiderül, hogy milyen műsort néz szőke hősnőnk az ágyban miközben... na tudjátok. Valamint a "Sex macht Spass" kiírás is epikus... (Szex az jópofa!"). Kiraktam ez eddigieket is,…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Bizony, egy szerénységből magát nem megnevezni kívánó segítőnek hála csinosítottunk a blogon.Ebből így elsőre nem látni semmit, de ajánlom, hogy nézzétek meg az "Eddigi videóim", illetve az "Új videó állása" linket :)..
Fender 2009.02.08 10:22:09
Hmm, még virslik is vannak benne :) Küldte Miller!A múltkori "Amikor a szükség nagy úr" című bejegyzésről eszembe jutott, hogy van egy amúgy fantasztikus 2-ik világháborús játék - a Red Orchestra Ostfron 41-45 - és fellelhető benne több pályán is fürdőszoba, melyeken…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Fender 2009.02.04 16:34:33
@gyaszjelento: Beteg vagy...:D
Fender 2009.02.04 17:26:52
XD
Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a…..
Fender 2009.02.04 17:24:54
@Noname Cowboy: Pontosan ez a gond az emberekkel. Bármi baj van ami nem őket érinti, kibámulnak az ablakon, mintha ott se lennének...
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.07 17:31:51
Már igen jól állok a következő videómmal, már csak a vágás és a szinkron van hátra.A játék nevét korábban már elárultam, úgyhogy most csak annyit mondanék, hogy ez azért a tisztességesebb Citys játékok közé sorolnám, de megint egy gyönyörű példa arra, hogy sok kis apró…..
Fender 2009.01.07 17:40:13
Több mint egy éve már, hogy kiderült az igen csúnya igazság a Dark Vampires-ról. Mai napig nem bírom felfogni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy már alapjában is ilyen gügye játékot még pluszban lebutítanak. Hihetetlen.Kajzoo linkelt nekem egy viszonylag friss angol beszámolót a…..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Fender 2009.01.03 10:08:16
Egyszerűen hibátlan bemutató! Gyors, pörgős,érthető, nincs benne semmi fölös extra. Azt mondom folytasd a videózást, mert ráéreztél,hogy mi kell nekünk :)+A végén a zárózene beúsztatása is nagyonjóNajó van 1 hiba: nem írtad ki a szám címét :)[amire 3 éve fáj a…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Fender 2009.01.02 17:09:12
@flashking: Az én netemmel van a gond, vagy tényleg nincs rajta semmi?
Kicsit off, de adjátok le a voksotokat, hogy mely játékok voltak szerintetek a legjobbak!Klikk..
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
Fender 2008.12.21 16:46:35
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Fender 2008.12.04 18:11:26
Fender 2008.12.04 18:17:20
Ohh, hát nem éri meg már csak ezért is megvenni a kütyüt? (A cérnavékony hangú ember motyogására nem kell odafigyelni.Bár ha minden igaz ő a játék készítője.Ne felejtsük, nem a játék a fő sátán, hanem az a forgalmazó, aki ezért az ingyenes játékért pénzt kért) …..
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..